Anna Simón mirant a càmera a Zapeando de laSexta

Anna Simon torna abans d'hora a TV3 com a presentadora d'un projecte inesperat

Anna Simon, acompanyada pels humoristes Fel Faixedas i Carles Xuriguera, presentarà la Grossa de Cap d'Any.

TV3 torna a repartir sort amb el sorteig de la Grossa de Cap d'Any. Aquest diumenge 31 de desembre, a les 12:55h, la cadena oferirà en directe l'onzena edició del sorteig des de les instal·lacions de Sant Joan Despí. En aquesta ocasió, comptarà com a presentadora amb la periodista Anna Simon, acompanyada pels humoristes Fel Faixedas i Carles Xuriguera .

Aquest any, la transmissió del sorteig de la Grossa de Cap d'any arriba amb una novetat molt especial: l'anunci dels resultats del sorteig digital de La Dooble, amb els 6 números guanyadors i les entitats premiades. Aquest joc de loteria, dirigit a tota la ciutadania, està creat especialment per a les entitats sense ànim de lucre de Catalunya que han distribuït els números guardonats. En aquesta edició, el joc de La Dooble acompanya La Grossa de Cap d'Any, per la qual cosa en una mateixa participació hi ha dos números, un participa a La Dooble i l'altre a La Grossa de Cap d'Any.

A continuació, al sorteig dels bitllets de la Grossa de Cap d'Any, es repartiran 8 grans premis, i els guanyadors del primer premi rebran 200.000€ per cada bitllet de 10€. Aquest 2023, Loteries de Catalunya ha emès fins a 100.000 números. En total són 850.000 els bitllets que poden obtenir algun premi.

Per tant, Anna Simon, juntament amb els humoristes, substitueixen Marc Giró i Elisenda Pineda, que van estar al capdavant de la Grossa de Cap d'Any el 2022. De fet, el sorteig va caure en audiències tan sols 59.000 espectadors, molt lluny dels 136.000 televidents del 2021.

Anna Simón amb els braços oberts com a presentadora d'El Tros a TV3
Anna Simón | CCMA

Pel que fa a Anna Simon, torna a TV3 abans del que s'esperava, perquè al llarg del primer semestre del 2024 es posarà al capdavant d''El Tros' en prime time. Produït per Shine Iberia ('MasterChef'), deu ruraletes competeixen per convertir-se en el millor pagès o pagesa del país. Però no ho faran sols. Cada pagès formarà parella amb un urbanita. Junts hauran de superar reptes físics increïbles que posaran a prova les seues habilitats i coneixements i, sobretot, la seva resistència.