'Tino Casal' nova sèrie documental d'Atresplayer

atresplayer homenatja Tino Casal: el seu documental ja té data d'estrena

atresplayer posa data a 'Tino Casal', una sèrie documental sobre la vida professional i personal del mític artista.

atresplayer explicarà la història d'un dels referents artístics més grans de la moguda madrilenya: 'Tino Casal'. La sèrie documental se centra en la trajectòria musical i la vida personal, mostrant diferents facetes de l'artista a través de diferents testimonis. 'Tino Casal' s'estrenarà aquest diumenge 24 de desembre a la plataforma.

Al llarg de 3 capítols, la sèrie reflecteix la vida d'un artista que no es conformava a ser-ne un més: era un artista polièdric i polifacètic. Tino Casal volia sorprendre, fer-ho tot en gran, trencar barreres i fer història.

Era cantant, compositor, productor musical, pintor, dissenyador gràfic, però sobretot un artista que es va fer a si mateix a través de la creació d'un vestuari d'extravagància glam. Va néixer en una època amb més efervescència cultural a Espanya, la moguda madrilenya dels 80, que va crear un punt d'obertura al país. I, ell va aconseguir convertir-se en algú molt influent al panorama musical i un dels grans precursors en la seva vida personal i professional en aquest país.

Tino Casal per a Atresplayer
Atresplayer homenatja Tino Casal | Atresmedia

El disseny del seu vestuari, les portades dels seus discos, els seus videoclips, els seus concerts i el seu propi estil artístic icona de l'avantguarda musical a Espanya eren els trets més característics que van configurar el personatge. El 1990, va veure truncada la seva vida als 41 anys per un accident de trànsit a Madrid.

A través de testimonis de la seva família, periodistes, músics i cantants de diverses generacions, i amics personals vinculats al món artístic i imatges del moment, es mostra la creació que el mateix artista va fer de Tino Casal com a figura pública. I construeixen una imatge del personatge multifacètica i plena de matisos.

Seran personalitats com Sandra Cop, Victor Manuel, Vextremia Vegas, Marta Sango, Luis Cobos, Agoney, La Terratrèmol d'Alcorcón, Paco Clavel, Coloma Azna 'Vampirella', Cristina Rodríguez, Fernandisco, Arturo Paniagua, Cayetana Guillén Cuervo, António Villatoro i Antonio Alvarado, entre altres cares més.

Tino Casal per a Atresplayer
'Tino Casal' nova sèrie documental a Atresplayer | Atresmedia

Aquesta nova sèrie documental original d'atresplayer està produïda per Atresmedia Televisió, en col·laboració amb La Cometa TV, sota la direcció i guió d'Alfonso Albacete i Antonio Asencio com a coguionista.