Muntatge d'Álvaro Martín Uriol, Estefania Fernández i Leticia Antúnez com a presentadors de les Campanades de Canal Extremadura

Canal Extremadura aposta per Leticia Antúnez amb esportistes per a les seves Campanades

Álvaro Martín Uriol, Estefania Fernández i Leticia Antúnez presentaran les Campanades de Canal Extremadura.

Canal Extremadura aposta per l'esport per rebre l'any nou amb la presència de dos campions del món a les seves disciplines. La cadena autonòmica emet des de Badajoz les campanades de final d'any amb els esportistes Álvaro Martín Uriol i Estefania Fernández amb la presentadora d'Extremadura Esports, Leticia Antúnez.

Recordem que Álvaro Martín Uriol es proclamava aquest estiu bicampió del món de marxa del Campionat del Món celebrat a Budapest. Per la seva banda, Estefania Fernández aconseguia la medalla d'or a la prova de k1 5.000 del Mundial de Piragüisme, aconseguint classificar-se per als Jocs Olímpics de París 2024. Per la seva banda, Leticia Antúnez és periodista i presentadora dels esports a Canal Extremadura des del any 2006.

D'aquesta manera, Canal Extremadura mostra així el suport a l'esport i els esportistes extremenys després d'un any d'èxits. La cadena té la vista posada en els jocs olímpics parisencs que se celebraran el proper any a la capital francesa.

Fotografia de Paula i Sara Cisneros com a presentadora de les Campanades de Canal Extremadura
Paula i Sara Cisneros | Canal Extremadura

Per altra, Badajoz serà la seu de les Campanades. La capital pacense hereta així el testimoni de Càceres, que l'any passat acollia la retransmissió de les campanades de final d'any. Va ser un esdeveniment presentat per Paula i Sara Cisneros, les germanes cacereñas que triomfen a xarxes socials amb el seu missatge d'inclusió i superació.

La retransmissió es farà des de la Plaça d'Espanya davant de la Catedral. Comptarà amb el rellotge del Palau Consistorial com a protagonista per a totes les persones que vulguin acomiadar l'any amb Canal Extremadura. Tot es podrà seguir a través de la televisió, el senyal satèl·lit, la ràdio i les xarxes socials de Canal Extremadura el proper 31 de desembre minuts abans de les campanades.

A la resta d'autonòmiques, TV3 aposta per Laura Escanes i Miki Núñez, Telemadrid per Alicia Senovilla i Jota Abril, mentre que À Punt per Ximo Rovira i Àlex Blanquer. Per la seva banda, Canal Sur comptarà amb Manu Sánchez i Olga Carmona, mentre que a TVG repeteix Xosé Ramón Gayoso amb Rocío Durán i Noelia Rey. Finalment, Nerea Reparaz, Julen Telleria, Miren Nogales, Àfrica Baeta, Ane Ibarzabal i Egoitz Txurruka presentaran les campanades als canals d'ETB.