Actors i actrius de la sèrie de Telecinco 'La que se avecina' amb cara d'ensurt en una escena de la sèrie

'La que se avecina' recupera un dels seus mítics personatges per la seva temporada 15

'La que se avecina' recupera un dels seus mítics personatges, que tornarà a la comunitat després d'aparèixer en dues temporades.

Els creadors de 'La que se avecina' ja està treballant a la seva temporada 15, encara que el seu rodatge encara no ha començat. Aquesta nova tanda de capítols de moment és l'única confirmada, ja que els germans Caballero van pactar amb Mediaset produir tres temporades des de la sortida de Montepinar. Tot i això, els bons resultats de 'La que se avecina' a Prime Video podrien fer que renovi per més temporades.

D'aquesta manera, les aventures dels veïns de Contuberni 49 seguiran el curs a la temporada 15 per a Telecinco i Prime Video. Tot i que encara no se saben aspectes de les noves trames, s'esperen grans moments i sorpreses fidels a la comèdia d'aquesta comunitat de veïns. El que sí que es pot avançar és que en aquests nous episodis s'espera el retorn de personatges mítics de l'univers 'Aquí no hi ha qui visqui' i 'La que se avecina'.

María Adánez com a Rebeca Ortiz a 'LQSA'
María Adánez a 'La que se avecina' com Rebeca Ortiz | Mediaset

Segons ha publicat en exclusiva FormulaTV , el primer retorn es donarà de la mà de María Adánez, que torna a posar-se a la pell de Rebeca Ortiz. L'actriu, que ha interpretat personatges mítics dels dos universos, torna a 'La que se avecina' però encara no se sap en quants capítols apareixerà. El seu personatge, una advocada matrimonialista, va conviure amb la psicòloga Judith Becker (Cristina Castaño) i va durar dues temporades i 29 capítols.

I és que Rebeca Ortiz no va acabar de convèncer els espectadors i va acabar desapareixent. Així ho va comunicar Alberto Caballero el 2015 al mitjà esmentat: "El motiu de la seva sortida és que no hem trobat la forma de potenciar Rebeca tal com Maria i el públic esperava. Així que les dues parts hem decidit que, per no tenir el pes desitjat, el millor era no continuar”.

María Adánez com a Rebeca a 'LQSA'
Torna a 'La que se avecina' María Adánez com a Rebeca Ortiz | Mediaset

Tot i aquest comiat, María Adánez no va guardar cap rancor i no tancava les portes a un possible retorn a la ficció. "No tindria problema a tornar. Treballar amb Alberto i Laura és un luxe", va declarar l'actriu el 2017. Es desconeix com serà el retorn a la nova comunitat, després que els veïns s'hagin mudat i hagin deixat enrere Mirador de Montepinar.