Posat d'Iker Jiménez com a presentador d'Horitzó a Cuatro

'Horizonte' abordarà el cas dels dos Guàrdies Civils morts a Barbate

'Horizonte' analitzarà la proliferació de les estafes digitals que suplanten empreses i marques mitjançant el clonatge de les seves pàgines web o plataformes de venda en línia.

Cuatro emet aquest dijous 15 de febrer una nova entrega en directe de ' Horizonte '. En aquesta edició, 'Horizonte' abordarà el cas dels dos agents de la Guàrdia Civil morts dissabte passat al port de Barbate després de ser envestits per una narcolanca .

Per això, el programa comptarà amb les aportacions de José Félix Ramajo , instructor de seguretat privada professional i instructor de policia i militars a diferents països, i el coronel Pedro Baños. També, José Cabrera , psiquiatre forense, Samuel Vázquez , president de l'associació Policia per al Segle XXI, i Agustín Leal , portaveu de l'associació professional Justícia per a la Guàrdia Civil.

A més, el programa analitzarà la proliferació de les estafes digitals que suplanten empreses i marques mitjançant el clonatge de les seves pàgines web o plataformes de venda en línia.

'Horizonte' comptarà amb l'ajuda de Chema Alonso , president del Consell de Telefònica Open Innovation, enginyer informàtic i doctor honoris causa per la Universitat Rey Juan Carlos.

D'altra banda, Iker Jiménez rebrà a plató la biòloga Patricia Casas , primera espanyola atacada pel bacteri que devora la carn humana. Va ser atacada després de passar cinc mesos a la selva peruana treballant en un projecte de conservació del mico tocó.

Va patir l'úlcera de Buruli , una malaltia tropical que va trigar quatre anys a eradicar del seu organisme. Casas relatarà en primera persona el malson que va viure després d'infectar-se i com va combatre la malaltia.

Finalment, l'espai analitzarà els canvis físics del mandatari nord-coreà Kim Jong-un en els darrers temps amb les valoracions del psiquiatre forense José Cabrera.

Les audiències d''Horizonte' a Cuatro

Iker Jiménez a la quarta temporada d'Horizonte a Cuatro
Aquest dijous nova entrega d''Horizonte' a Cuatro | Mediaset

'Horizonte' va prometre la temporada passada en la seva emissió a Cuatro un 5,9% de share i 478.000 espectadors, imposant-se a laSexta (5% i 401.000) a la franja d'emissió. Va elevar la seva mitjana nacional fins a assolir un 7,2% en target comercial, avantatjant en 1,6 punts el seu principal competidor (5,6%).

A més, va aconseguir un destacat seguiment entre els espectadors de 25 a 44 (7,9%) i el grup de 45 a 54 anys (7,1%). Va superar la mitjana nacional a Euskadi (8,3%), Astúries (8,1%), Balears (7,6%), Múrcia (7,6%), Canàries (6,6%), València (6,6) %), Aragó (6,5%), Castella i Lleó (6,2%) i Madrid (6,1%).

En la seva última entrega de l'any, dijous passat 1 de febrer, 'Horizonte' va marcar un bon 5,6% i 415.000 al prime time de Cuatro. Va superar el seu competidor.