Sahika a Pecat Original d'Antena 3

Els plans de Sahika al capítol de 'Pecado Original' el dilluns 15 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Sahika regala accions a Yigit i ara són socis.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dilluns 15 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dilluns 15 de gener, la situació d'Ender amb el seu marit i els seus fills és crítica. Tots estan molt decebuts amb ella per haver-los enganyat i no haver cedit les seves accions del Holding com havia promès. Ella està molt penedida, però, de moment, no tenen intenció de perdonar-la.

D'aquesta manera, Sahika regala accions a Yigit i ara en són socis. El seu objectiu és allunyar Yigit i Kaya d'Ender, que està desesperada per la tensió que hi ha a la família. Quan Ender s'assabenti del que ha passat es morirà de ràbia i se sentirà allunyada del seu fill. Aconseguirà fer veure a la seva família que el seu perdó és sincer?

Kaya i Ender, dos personatges de la sèrie 'Pecado Original' discutint en un capítol de la sèrie
Ender i Kaya de 'Pecado Original' | Atresmedia

A més, Halit i Yildiz preparen un sopar per intentar que Ender i Kaya solucionin els seus problemes. Tots dos parlen, però Kaya necessita temps.

Per altra banda, Mert està preocupat pels jocs de Sahika. No vol que el seu amic Kerim sàpiga que va passar la nit amb ella en un hotel.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Kaya i Ender, dos personatges de 'Pecado Original' fent-se un petó en un capítol de la sèrie
Ender i Kaya de 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.