Ceylin a la sèrie turca Secrets de Família

Un descobriment al capítol de 'Secretos de familia' del diumenge 14 de gener

Al nou capítol de 'Secretos de Familia', Parla i Çinar organitzen tots els preparatius del seu casament.

Aquest diumenge 14 de gener a les 22:10h, Antena 3 emet un nou capítol de 'Secretos de Familia'. Venuda a més de 20 països, 'Secretos de Familia' compta amb un elenc d'intèrprets com les estrelles turques Kaan Urgancıoğlu i Pinar Deniz. La sèrie turca també està disponible a atresplayer, on els espectadors es poden avançar a l'emissió.

Al capítol de 'Secretos de Familia' aquest diumenge 14 de gener, Ceylin i Ilgaz treballen en un cas junts, però tenen constants discussions i enfrontaments. La fiscal en cap haurà d'intervenir en veure que els fiscals no aconsegueixen posar-se d'acord.

Per la seva banda, Parla i Çinar estan organitzant tots els preparatius del casament. A més, Eren també vol demanar matrimoni a la seva nòvia, però tot són obstacles amb tanta feina com a policia

Eren de 'Secrets de família'
Eren de 'Secretos de Familia' | Atresmedia

D'altra banda, després de descobrir que la petita Elif no és la filla d'Ilgaz i Ceylin, ella torna a recordar com la seva petita va desaparèixer a la platja. Elif, va tornar a unir Osman i Aylin, però Ceylin està intentant omplir amb la neboda el buit de la pèrdua de la seva filla.

Ceylin, recorda el passat i que feliços eren quan va néixer la seva nena, Mercan. On és la nena? Segueix viva? Finalment, descobriran que la nena és viva actualment. Han passat ja diversos anys i juga en un jardí envoltada de flors.

També començarem a descobrir el que amaguen alguns dels nous personatges com Nadide o Dilek que a poc a poc aniran revolucionant la vida dels nostres protagonistes.

L'èxit internacional de 'Secretos de Familia'

Captura d'Ilgaz a la nova temporada de Secrets de Família a Antena 3
Ilgaç de 'Secretos de Familia' | Atresmedia

'Secretos de Familia' és una de les ficcions en emissió des del 2021 de més èxit a Turquia, sent número u d'audiències. Aclamada per crítica i públic, 'Secretos de familia' presenta l'emocionant història d'Ilgaz i Ceylin, plena de secrets, suspens, romanç i revelacions.

Les seves dades excel·lents i la gran repercussió al seu país d'origen l'han portat a la renovació per una segona temporada. Aquesta serà oferta al llarg del present curs televisiu a Turquia.