Iker Jiménez i Carmen Porter a Quart Mil·lenni

Iker Jiménez fitxa David Felipe Arranz, per a la nova secció de 'Cuarto Milenio'

Aquest diumenge, 'Cuarto Milenio' analitzarà els resultats d'un experiment relacionat amb les sensacions experimentades durant l'exposició a infrasons a les masmorres del Castell dels Guzmans a la localitat de Huelva.

Cuatro emet aquest diumenge 11 de febrer una nova entrega de ' Cuarto Milenio ', després de les vacances de Nadal. En aquesta edició, el programa mostrarà els resultats d‟un experiment relacionat amb les sensacions experimentades durant l‟exposició a infrasons. Experiment realitzat pel programa a les masmorres del Castell dels Guzmanes a la localitat de Huelva.

Iker Jiménez analitzarà els resultats juntament amb Miguel Ángel Pertierra , especialista en Otorinolaringologia i professor col·laborador honorari de la Càtedra de Radiologia i Medicina Física, Oftalmologia i Otorinolaringologia a la Universitat de Màlaga. També, el tecnòleg Luis Uriarte , José Luis Hermida , catedràtic d'Anglès, i Clara Tahoces , reportera del programa.

A més, després d'abordar alguns dels interrogants que envolten l'Àrea 51 dels Estats Units al dossier especial de l'edició del 28 de gener passat.

'Cuarto Milenio' analitzarà a través de l'eina de cerca d'ubicacions Google Maps quines són les estructures i instal·lacions que podria albergar aquest remot destacament. El qual està controlat per la Base Aèria d'Edwards, l'objectiu principal del qual mai ha estat oficialment revelat.

I, en l'arrencada de 'Flash terror' , nova secció que aprofundirà en els grans clàssics del terror al cine. David Felipe Arranz, periodista i crític de cinema, oferirà un recorregut breu per alguns dels títols més emblemàtics d'aquest gènere.

Les audiències de 'Cuarto Milenio'

Iker Jiménez parlant assegut al plató de 'Cuarto Milenio'
Iker Jiménez presentant 'Cuarto Milenio' | Mediaset

Temporada després de temporada, 'Cuarto Milenio', el programa més longeu de Cuatro i un dels més competitius del canal. El programa va culminar la passada amb una mitjana de 760.000 espectadors (6,1% de share), 1,2 punts per davant de laSexta (4,9% i 615.000). 'Cuarto Milenio' va incrementar, a més, la seva mitjana nacional fins a assolir un 8,1% de share en target comercial, 2,1 punts per davant del seu principal competidor (6%).

'Cuarto Milenio' va anotar un destacat seguiment entre el públic de 25 a 44 (8,7%) i els espectadors de 45 a 54 anys (8%). A més, va superar la mitjana nacional a Euskadi (8,3%), Múrcia (7,9%) i Astúries (7,4%). Així com Madrid (6,7%), Castella-la Manxa (6,7%), València (6,6%), Balears (6,6%), Aragó (6,3%) i Canàries (6,2%) %).