Süsen a Germans sèrie turca d'Antena 3

Süsen vol explicar la veritat al capítol 'Hermanos' del dimarts 6 de febrer

Al nou capítol de 'Hermanos', Süsen està furiosa perquè Akif no va esborrar el vídeo del seu ordinador.

Antena 3 emet aquest dimarts 6 de febrer un nou capítol de 'Hermanos', a les 23:00h , després d'una nova entrega de 'El Hormiguero'. Adquirida ja a més de 40 països, està centrada en temes universals com la importància dels vincles familiars. La sèrie turca també està disponible per avançat per als usuaris premium d'atresplayer.

Encara que els Eren i els seus amics pensaven que l'infern havia acabat després que Asiye i Doruk fossin rescatats del seu segrest, el pitjor encara havia de venir. Zehra va entregar els diners que s'havien emportat a la policia i els mafiosos es van emprenyar tant que van atemptar contra la vida de tots.

Al capítol de 'Hermanos' aquest dimarts 6 de febrer a Antena 3,  Süsen està furiosa perquè Akif no va esborrar el vídeo del seu ordinador. Assegura que li ha arruïnat la vida i li suplica explicar la veritat, però l'Akif es nega.

Akif al capítol de Germans del dimarts 22 d'agost
Akif a 'Hermanos' | Atresmedia

D'altra banda, Suzan i Ahmet estan cada cop més units. Ella decideix visitar-lo per donar-li una bona notícia sobre una licitació, però es queda impactada en veure que Sevval ha tornat a casa.

A més, Ömer defensa la seva nòvia davant Oğulcan, que no suporta tenir Süsen a prop després de saber com va morir Leyla.

Per la seva banda, Sarp segueix buscant la forma perquè acomiadin Orhan i finalment ho aconsegueix.

'Hermanos' lidera en les dues nits a Antena 3

Sarp mirant cap avall amb una llàgrima a Germans
Sarp a 'Hermanos' | Atresmedia

'Hermanoss' va mantenir les seves dades en la seva nova setmana en emissió . Dilluns 8 de gener la telenovel·la turca va ser líder de la seva franja amb un 13,1% i 1.229.000 televidents. Mentrestant, dimarts 9 va perdre el lideratge davant 'La Isla de las Tentaciones' en baixar a un 12,6% amb 1.198.000 fidels.

Adquirida ja en més de 40 països, recordem que 'Hermanos' és una de les ficcions turques en emissió des del 2021 de més èxit. Arrasa actualment en audiències en l'horari estel·lar capítol rere capítol en les dues primeres temporades a Turquia.

A més, és aclamada per crítica i públic. 'Hermanos' també està obtenint destacades dades i una calorosa acollida a països d'Europa, Llatinoamèrica i l'Orient Mitjà.