Yildiz amb cara de sorpresa a Pecado Original d'Antena 3

Deutes i ruptures al capítol de 'Pecado Original' de dimarts 23 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Sahika prepara un nou pla per acabar amb l'amistat entre Yildiz i Ender.

' Pec Original ' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest dimarts 23 de gener . Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dimarts 23 de gener, Ender ha bloquejat Yildiz a tot arreu després de descobrir que havia convidat Şahika a sopar. A totes dues li han posat malament sobre l'altra i la seva amistat penja d'un fil en aquests moments. En una forta discussió que van tenir a la mansió, Ender li va retreure a Yildiz que estava enamorada de Kerim i, en aquell moment, Halit va aparèixer al saló.

Yigit i Lila a 'Pecat Original'
Yigit i Lila a 'Pecado Original' | Atresmedia

A més, Yildiz no té prou diners per pagar la indemnització i només té tres dies fins que comencin a embargar els seus béns.

Per la seva banda, Yigit està enfadat amb els pares i els recrimina que la Lila l'ha deixat. Yigit no estava preparat per casar-se amb els seus pares acabats de divorciar i Lila se n'ha anat als Estats Units.

D'altra banda, Zehra demana ajuda a Mert per invertir els seus diners , sense saber que ell només vol estafar-la. Per part seva, Sahika prepara un nou pla per acabar amb l'amistat entre Yildiz i Ender.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Kerim i Mert rescaten Zehra i així aconsegueixen guanyar-se la confiança del seu pare a la sèrie 'Pecado Original'
Zehra a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.