Captura de Gabriela Guillén mirant el mòbil a De Viernes

Gabriela Guillén mostra totes les proves sobre la seva relació amb Bertín a De Viernes'

'De Viernes' anuncia una entrevista bomba amb Gabriela Guillén com a protagonista, així com altres convidats estrella.

Telecinco emet aquest divendres 2 de febrer una nova entrega de 'De Viernes' amb Santi Acosta i Beatriz Archidona. Una de les seves grans convidades serà Gabriela Guillén, que mostrarà per primer cop les proves que confirmen la solidesa de la seva relació amb Bertín Osborne.

A més, en la seva participació a 'El Scoop', aclarirà totes les informacions publicades sobre els pagaments que li va fer Bertín i les suposades infidelitats cap a l'artista. A més, respondrà a les crítiques rebudes després de la seva entrevista al programa. Finalment, confirmarà que ha sol·licitat per via judicial la prova de paternitat per corroborar que ell és el pare del nadó.

D'altra banda, Álvaro Muñoz Escassi i María José Suarez s'asseuran junts per primer cop en un plató per parlar de la seva relació sentimental. A la seva entrevista a 'De Viernes', la parella explicarà els inicis del seu idil·li quan encara María José estava casada i com afronten els continus rumors d'infidelitat del genet. També revelaran els seus plans de futur i donaran a conèixer la relació que mantenen amb els fills i les exparelles d'Álvaro.

Captura d'Álvaro Muñoz Escassi a '¡De Viernes!'
Álvaro Muñoz Escassi | Telecinco

D'altra banda, 'De Viernes' viurà també un cara a cara entre els germans Jacobo i Gabriela Ostos a plató. Dos anys després de la mort de Jaime Ostos, els seus fills, enfrontats pel patrimoni que el torero va deixar als seus hereus, estaran cara a cara al plató de Santi Acosta i Beatriz Archidona.

Durant el seu retrobament, Jacobo i Gabriela Ostos parlaran sobre el paper que està jugant María Ángeles Grajal, vídua del destre, en el conflicte entre tots dos germans. Així com del motiu pel qual Jacobo i la seva mare es neguen a lliurar part de l'herència als altres fills de l'espasa. També explicaran com era la relació entre el matador amb els seus fills en els darrers anys de vida.

Captura de Beatriz Archidona i Santi Acosta a l'estrena de De Divendres a Telecinco
Santi Acosta i Beatriz Archidona | Mediaset

Recordem que divendres passat 26 de gener, 'De Viernes' va marcar mínim amb un 10,8% de share i 936.000 espectadors. El programa va comptar amb Carlo Costanzia, Álvaro Muñoz Escassi, Lara Dibildos, Malena Gracia i Paco Arévalo Jr. Va ser segona opció de la nit per sota 'El Desafío' d'Antena 3.