Captura de Julián Contreras enfadat a De Divendres de Telecinco

La emboscada de 'De Viernes' que fa que Julián Contreras es plante: 'No accepto'

Julián Contreras es torna a enfrontar a Santi Acosta per la emboscada en directe a 'De Viernes'.

Després d'una tensa primera entrevista, Julián Contreras ha tornat a 'De Viernes' aquest 9 de febrer. El jove s'ha enfrontat que hagi sortit a la llum que, fa un any, es va veure obligat a abandonar l'apartament que compartia amb el seu pare a causa d'una demanda de desnonament. A més, es va descobrir que aparentment deu més de 20.000 euros a la seva antiga casolana.

Tot i els informes que confirmaven el desnonament, Julián Contreras va negar rotundament que això fos cert durant la seva participació a 'De Viernes'. De manera clara, va declarar: "A mi, a nosaltres, no ens desnona ningú". Tot i això, el fill de Carmen Ordoñez va admetre que, fa un any, es va trobar en una situació de vulnerabilitat després de patir un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTE) a la seva feina, cosa que va generar problemes econòmics.

"Complia tots els requisits per a la vulnerabilitat", va explicar el germà de Fran Rivera. A més, ha destacat que tota la documentació relacionada amb la seva situació la tenia el jutge i que no estava obligat a comunicar-ho a la seva casolana. En un gir inesperat, Santi Acosta va interrompre l'entrevista per anunciar que tenien l'excassera al telèfon, sorprenent el convidat.

Captura de Julián Contreras a la seva segona visita a De Divendres de Telecinco
Julián Contreras a 'De Viernes' | Mediaset

Va ser llavors quan Julián Contreras es va plantar davant 'De Viernes': "No, perdona. Jo crec que aquí hi ha hagut una confusió. Perquè jo, en les meves intervencions, no accepto trucades telefòniques i ho podeu consultar amb adreça".

Tot i això, Santi Acosta negava les paraules de Julián Contreras: "No ho tenim així en el contracte". Era llavors quan entrava la seva excassera: "Durant aquest temps, aquest senyor ha estat venent exclusives i guanyat milers d'euros. Diu que està en una situació de vulnerabilitat i publica un llibre que és número u".

Per la seva banda, Julián Contreras decidia passar del que passava a plató i es posava a mirar el mòbil. Finalment, intervenia per dir que ell creu en la Justícia i que "les coses les resolc al jutjat". Minuts més tard, un cop finalitzava la trucada, Beatriz Archidona li demanava que tornés a connectar amb el plató: "Ja pots deixar el mòbil si vols".

Captura de Julián Contreras mirant al telèfon a De Viernes davant de Beatriz Archidona
Julián Contreras mirant el mòbil a 'De Viernes' | Mediaset

"Estic consultant perquè, de veritat, és una cosa que jo tinc per costum, des de fa anys. Esteu en el vostre dret, però no sabia que això passaria", deia Julián Contreras davant la inesperada trucada. "M'ha desquadrat això del tot", afegia.

Minuts més tard, Santi Acosta confirmava que no hi havia cap clàusula: "Ha entrat per telèfon perquè nosaltres hem consultat el contracte i no en posa res", deia el presentador.