Nacho Abad i David Aleman al plató de 'Codi 10', tots dos amb rostre seriós

'Código 10' recorda el 'Crimen de Sant Valentí', ocorregut el 2011 a Càceres

'Código 10' també analitza el cas dels guàrdies civils morts en ser atropellats per una narcolanca.

Cuatro emet aquest dimarts 13 de febrer una nova entrega en directe de 'Código 10', presentat per David Aleman i Nacho Abad. El programa investigarà i analitzarà el cas dels dos guàrdies civils morts dissabte després de ser atropellats al mar per una narcolancha.

A més d'explicar tota l'actualitat dels vuit detinguts, 'Código 10' farà una exhaustiva radiografia del negoci de la droga al Camp de Gibraltar. L'espai explicarà com s'intenta lluitar contra aquesta activitat il·legal, de la mà d'un nodrit grup d'experts que estarà al plató, reportatges i testimonis.

També es prestarà atenció a la investigació del matricidi de Castro Urdiales i al relat d'un dels fills i presumptes assassins, que assenyala que hi havia maltractaments per part de la víctima. Al fil d'aquest succés, el programa recordarà altres crims comesos per menors, com el perpetrat pels anomenats 'monstres de Liverpool' fa 30 anys o el de l''assassí de la catana' de Catarroja (València).

Taula de debat de Codi 10 amb Nacho Abad i David Aleman a Cuatro
'Código 10' a Cuatro | Mediaset

El true crime de la setmana rememorarà el cas conegut com a 'Crimen de Sant Valentí' ocorregut el 2011 a Càceres quan un empresari va ser tirotejat mentre dormia. Tot i els intents de fer creure que es va tractar d'un crim per encàrrec, es va determinar que la dona i el fill van ser els responsables.

Recordem que 'Código 10' ha millorat considerablement les audiències des de la seva estrena. Va arribar a l'abril com un programa gens competitiu i a l'estiu va aconseguir millorar-ne els resultats, que s'han mantingut durant temporada. El mes de gener passat, 'Código 10' (7,4% i 500.000) va batre el seu rècord històric en espectadors, supera la seva directa competència (4,8%) i creixent al 8,4% en target comercial.

Especial de Codi 10 amb Nacho Abad i David Aleman a Telecinco
'Código 10' a Cuatro | Mediaset

Cal destacar que 'Código 10', de la mà de David Aleman i Nacho Abad, aborda cada setmana a Cuatro diversos casos actuals i històrics. Desgrana totes les claus amb exclusives, noves evidències, testimonis inèdits de persones que no han trencat el seu silenci fins ara. Així com la rigorosa anàlisi d'un nodrit elenc d'experts i col·laboradors com José Miguel Gaona, Carlos Segarra, Bárbara Royo i Ana Villarrubia.