Captura de Santi Acosta i Beatriz Archidona com a presentadors de De Divendres

El canvi que prepara 'De Viernes' per millorar les audiències

'De Viernes' prepara per sorpresa un important canvi que afecta directament el seu equip de col·laboradors.

Tot i que va arribar amb audiències molt bones, 'De Viernes' s'ha anat desinflant i cada vegada està més a prop de perdre el doble dígit. El programa de cor va ser una de les grans apostes de Telecinco abans de tancar l'any. Es tracta d'un nou espai que pretén substituir el 'Deluxe', després del fracàs de 'La Última Noche' a l'estiu.

I és que 'De Viernes' està apostant per grans personatges del cor per aconseguir bons resultats. Àngel Crist JR, Nacho Palau, Isa P, Fran Rivera, Julià Contreras o Álvaro Muñoz Escassi són alguns dels que han passat pel programa. Rostres que inicialment van funcionar, però que ara ja no criden l'atenció dels espectadors.

Captura de Nacho Palau assegut en un sofà al costat de Beatriz Archidona a De Viernes de Telecinco
Beatriz Archidona entrevistant Nacho Palau | Mediaset

De fet, aquest mateix divendres 2 de febrer , 'De Viernes' aconseguia mínim en espectadors amb 893.000 amb un 10,5%, un dels seus resultats més baixos en quota de pantalla també. Queda lluny el 16,3% de share i 1.403.000 televidents que el van fer líder al desembre. Ara, 'El Desafío' lidera divendres a la nit amb comoditat des d'Antena 3.

D'aquesta manera, segons ha publicat en exclusiva Algo Pasa TV, 'De Viernes' estaria buscant nous col·laboradors per fer canvis en els cinc que es van estrenar al novembre. El programa només compta amb col·laboradors fixos i no trencada, com podia passar al 'Deluxe'. Ells són Patricia Cerezo, José Antonio León, Ángela Portero, Adriano Silva i Patricia Izquierdo.

Captura de Beatriz Archidona i Santi Acosta a l'estrena de De Divendres a Telecinco
Santi Acosta i Beatriz Archidona | Mediaset

Recordem que 'De Viernes' pretenia apostar per un relat renovat de la crònica social que comptarà cada setmana amb una entrevista a plató a un important personatge del món del cor. Compta cada setmana gran exclusiva a 'El Scoop', una entrevista gravada, el protagonista de la qual acudeix una setmana després a plató. Així com un repàs actual que marca l'agenda de la crònica social, amb l'equip de cinc col·laboradors.

Inicialment, 'De Viernes' també va comptar amb un homenatge a actors de sèries i pel·lícules de sempre, mítics cantants i noms inoblidables del món de l'entreteniment a 'El Tributo'. Aquesta secció, que comptava amb Parada com a col·laborador, va ser cancel·lada poques setmanes després de l'estrena.