Iker Jiménez i Carmen Porter a Quart Mil·lenni

'Cuarto Milenio' aprofundirà en la misteriosa desaparició d'Andrea Sardos Albertini

Aquest diumenge, Iker Jiménez abordarà la hipòtesi de si la Terra és un zoo còsmic o no, i els possibles motius pels quals les civilitzacions extraterrestres no s'han posat en contacte amb la raça humana.

Cuatroemet aquest diumenge 4 de febrer una nova entrega de 'Cuarto Milenio', després de les vacances de Nadal. En aquesta edició, Iker Jiménez aprofundirà en la misteriosa desaparició d'Andrea Sardos Albertini, jugador de voleibol italià.

Se li va perdre la pista el juny del 1981 quan viatjava a Torí i la seva família va contactar amb un mèdium per intentar localitzar-lo.

Iker Jiménez parlant assegut al plató de 'Cuarto Milenio'
Iker Jiménez presentant 'Cuarto Milenio' | Mediaset

D'altra banda, 'Cuarto Milenio' abordarà la hipòtesi de si la Terra és o no un 'zoo còsmic'.I els possibles motius pels quals les civilitzacions extraterrestres no s'han posat en contacte amb la raça humana. Qüestions que es plantejava Enrico Fermi , físic i premi Nobel italià que va dur a terme la primera reacció nuclear controlada.

Per això comptarà amb la participació de José Manuel Nieves ; periodista especialitzat en Ciències i Noves Tecnologies, i Enrique de Vicente , escriptor i periodista.

A més, un equip del programa liderat per Javier Pérez Campos, ha viatjat a Fonz per aprofundir en els estranys fenòmens que, presumptament, tenen lloc a l'antic hospital templer de la localitat oscenca.

Les audiències de 'Cuarto Milenio'

Captura d'Iker Jiménez com a presentador de Quart Mil·lenni a Telecinco
Iker Jiménez en 'Cuarto Milenio' | Mediaset

Temporada després de temporada, 'Cuarto Milenio', el programa més longeu de Cuatro i un dels més competitius del canal. El programa va culminar la passada amb una mitjana de 760.000 espectadors (6,1% de share), 1,2 punts per davant de laSexta (4,9% i 615.000). 'Cuarto Milenio' va incrementar, a més, la seva mitjana nacional fins a assolir un 8,1% de share en target comercial, 2,1 punts per davant del seu principal competidor (6%).

'Cuarto Milenio' va anotar un destacat seguiment entre el públic de 25 a 44 (8,7%) i els espectadors de 45 a 54 anys (8%). A més, va superar la mitjana nacional a Euskadi (8,3%), Múrcia (7,9%) i Astúries (7,4%). Així com Madrid (6,7%), Castella-la Manxa (6,7%), València (6,6%), Balears (6,6%), Aragó (6,3%) i Canàries (6,2%) %).