Captura de Ruth Lorenzo, Marc Calderó i Ana Prada a la roda de premsa del Benidorm Fest a RTVE

Benidorm Fest escalfa motors per a la seva semifinal: 'Mai falta sorpresa i nivell'

RTVE revela tots els detalls de la primera semifinal del Benidorm Fest, presentat per Ruth Lorenzo, Marc Calderó i Ana Prada.

Queden poques hores perquè arrenqui la tercera edició del Benidorm Fest. Aquest dimarts 30 de gener a prime time s'emet la primera semifinal de la preselecció d'Espanya a Eurovisió. Vuit artistes pujaran a l'escenari per defensar la seva proposta davant del públic en una gala presentada per Ruth Lorenzo, Marc Calderó i Ana Prada. Una gala que comptarà, a més, amb Vicco, Abraham Mateo, Beret i Mr Rain com a convidats.

"Només tu i jo sobrevivim al Benidorm Fest amb el pas dels anys", deia Inés Hernand a María Eizaguirre en arrencar la presentació del Benidorm Fest. I és que la jove presentarà el previ amb Jordi Cruz a RTVE Play i el post amb Aitor Albizua ja a La 1.

"Ha arribat el dia. Hi havia tots els candidats a l'hotel amb ullets brillants, a veure què passa. Aquest any és molt important perdre's la semifinal perquè passaran coses. Les cançons les coneixeu molt bé i les posades en escena fan que brillin molt més. Serà una nit interessant, però complicada, per a les persones que han de decidir", explicava María Eizaguirre a la presentació.

Recordem que participen a la primera semifinal Lèrica, Noan, Sofia Coll, Mantra, Miss Caffeina, Quique Niça, Angy Fernández i Nebulossa .

Captura de la roda de premsa del Benidorm Fest: Ruth Lorenzo, Marc Calderó, Ana Prada, Inés Hernand, Aitor Albizua i Jordi Cruz
Roda de premsa del Benidorm Fest | RTVE

Per la seva banda, Ruth Lorenzo ha assegurat estar nerviosa: "Començo a notar l'onada que ve. Estic emocionadíssima amb el plató, el desplegament i el públic que estarà al Benidorm Fest. Estic desitjant veure el que passarà aquesta nit a la primera semifinal" .

"Teníem ganes que arribés la primera semifinal. Hem fet les lectures de guió, hem trepitjat l'escenari, hem fet les primeres proves. Quan trepitges l'escenari sents l'energia del Benidorm Fest. Des del segon un hi haurà sorpreses, hi haurà ser meravellós només arrencar la gala”, afegia Marc Calderó.

"Estava comptant els dies per arribar i ja som aquí. Quan vam entrar al plató i vaig notar la màgia i això que estava buida. Estem desitjant veure les posades en escena i als participants, que tenen molts nervis. Tenim moltes ganes de conèixer els quatre finalistes, que aquest any hi ha molt de nivell", eren les paraules d'Ana Prada.

Captura de María Eizaguirre, Inés Hernand, Aitor Albizua i Jordi Cruz a la roda de premsa del Benidorm Fest a RTVE
Roda de premsa del Benidorm Fest | RTVE

Pel que fa a Inés Hernand, ha seguit amb el seu humor habitual durant la roda de premsa del Benidorm Fest. "Mai falta la paraula sorpresa i nivell en aquests esdeveniments i que la gent posi el popper si vol. Hem vingut a fer-nos riure, a posar en valor l'art...", explicava la noia.

"Aquest dia promet, ens quedarem fins a la matinada. Tenim ganes d'abraçar els que passin a la final. Hi haurà sorpreses i gaudirem amb ells. A nosaltres ens agrada molt la pornografia de la intimitat, tenir la seva primera reacció" , concloïa Aitor Albizua. Cal destacar que 'La Nit del Benidorm Fest' comptarà com a col·laboradors amb Soraya o Alberto Guzmán, entre d'altres.