Lluc i Chiara

Vota: A qui vols salvar de la novena nominació de 'OT 2023'?

Lucas i Chiara són els novens nominats de 'OT 2023': vota a la nostra enquesta qui és el teu favorit per salvar-se.

' OT 2023 ' ja té els seus novens nominats després de la Gala 9. Prime Video ha emès una nova gala del talent xou presentat per Chenoa, en què els concursants s'han tornat a enfrontar al jurat després d'interpretar diversos duos. Una nit que ha deixat Chiara i Lucas com a nominats i exposats a la decisió del públic d''OT 2023'.

Recordem que les votacions a Espanya i Llatinoamèrica es fan únicament a través de l'app, que està disponible de forma gratuïta. Com a novetat, els fans poden votar dues vegades el dia de la gala per salvar un concursant: hi haurà un vot addicional durant el directe d''OT 2023'.

*Pots votar una vegada al dia

Així han estat les novenes nominacions de 'OT 2023'

Abans de les nominacions, els concursants d''OT 2023' han conegut qui és el favorit de la setmana, que ha estat votat pel públic. Els tres més votats han estat Naiara, Ruslana i Chiara. Tot i això, Naiara ha estat la més votada encara que aquesta vegada el nòmada favorit no té immunitat.

Pel que fa al jurat, compost per Pablo Rouss, Cristina Regatero, Buika i Abraham Mateo, ha proposat Paul, Chiara, Ruslana i Lucas per abandonar l'acadèmia. Els professors han salvat Paul, mentre que els companys, amb 3 vots, han tret de la llista Ruslana.

  • Juanjo: Ruslana
  • Bea: Ruslana
  • Naiara: Lluc
  • Martin: Ruslana
  • Paul: Lluc

D'aquesta manera, Chiara i Lucas són els vuitens nominats d''OT 2023'. Recordem que els nominats obriran la Gala 9 amb un tema en solitari, que ells mateixos hauran escollit. Pel que fa a la resta de concursants, continuaran formant duos amb les cançons que els assigni Noemí Galera durant el repartiment de temes.