Captura de Rosa Romero presentant l'Informatiu Nocturn d'À Punt

À Punt aposten per l'anàlisi i els reportatges en profunditat amb 'En Context'

Els informatius d'À Punt aposten per la investigació, anàlisi i reportatges en profunditat.

Els serveis informatius d'À Punt estrenen aquest dimecres 31 de gener una altra de les grans novetats d'aquest 2024. Després d'engegar 'La Via Verda', que presenta Mathies Muñoz a les 13.30h, ara estrena 'En context'. És un espai integrat dins dels informatius diaris que pretén aportar un salt qualitatiu a totes les edicions informatives de la televisió i la ràdio d'À Punt.

'En context' és una finestra als reportatges de recerca i als temes que interessen i preocupen la ciutadania, tractats en profunditat amb l'anàlisi de les persones expertes, les dades i els testimonis dels protagonistes. Un contingut no diari d´À Punt Notícies que, en paraules d´Ivan Esteve, director d´informatius d´À Punt, "està pensat per tractar temes d´actualitat de manera reposada i reflexiva, sense les presses de cada edició diària, però integrades en el relat informatiu del dia".

La periodista Sílvia Aucejo és l'editora i la cara visible d'un equip conformat per Paco Miguel a la redacció, Max Valero a la realització i Joan Durà al capdavant de l'equip de postproducció. A més, atesa la transversalitat dels seus continguts, s'hi incorporaran puntualment l'equip de periodistes especialitzats de les seccions d'À Punt Notícies i també de les delegacions de Castelló i Alacant.

'Qui és pobre?' és el títol del primer 'En context' que s'emetrà aquest dimecres 31 de gener a totes les edicions informatives de la tele i la ràdio d'À Punt. Aquests reportatges, d'uns 5 minuts de durada aproximadament, també tindran la versió adaptada per al web i les xarxes socials. El reportatge analitza la percepció ciutadana de la pobresa i la posa en context amb allò que diuen les dades oficials de distribució de la riquesa i les opinions dels experts.

La segona emissió d'En Context' serà aquest divendres 2 de febrer i anirà sobre el càncer. Analitzarà el ritme en què avança la investigació de la malaltia més temuda per la societat.