Fotografia de Belén Esteban amb Eva Soriano a Showriano de Movistar Plus+

Belén Esteban salta per sorpresa Movistar Plus+ com a nova estrella d'Eva Soriano

Belén Esteban participarà en un nou programa per parlar del seu reality a Netflix.

Eva Soriano torna a Movistar Plus+ per presentar la segona temporada de 'Showriano'. Dilluns que ve 5 de febrer, la show-woman torna a obrir les portes de la seva discoteca. Per allà passaran importants celebrities del panorama nacional i internacional, hi haurà més comèdia, noves cançons, molt de gos i diversió.

Entre les novetats, cada setmana hi haurà l'estrena d'un videoclip exclusiu protagonitzat per la mateixa Eva, unes produccions que podrien estrenar-se al halftime de la Super Bowl i que les estrelles internacionals més grans envejaran. Al primer veurem a rostres coneguts com Isabel Coixet, La Pija i La Quinqui o Víctor Sandoval entre d'altres. A més també sabrem que va ser d'Eva en finalitzar la primera temporada de 'Showriano'.

Posat d'Eva Soriano com a presentadora de Showriano a Movistar Plus
Eva Soriano | Movistar Plus+

"En aquesta segona temporada tenim un programa xulíssim i un plató renovat. Tenim uns ballarins que estan fortíssims, tenim videoclip, tenim cançó i tenim una primera convidada que et cauran les calces, Belén Esteban", ha explicat Eva Soriano.

I és que aquesta segona temporada començarà amb tots els luxes per rebre com a convidada del primer programa una de les cares més estimades de la televisió (i d'Espanya sencera): Belén Esteban. "La Patrona" torna a sorprendre amb una entrevista tan divertida com ho és ella i amb una actuació musical amb mariachis inclosos.

Fotografia de Belén Esteban amb Eva Soriano a Showriano
Belén Esteban a 'Showriano' | Movistar Plus+

Les noves entregues tindran més cameos, més ballet, més humor, una bona dosi d'improvisació i les entrevistes més sorprenents. Cal destacar que van passar per la primera temporada de 'Showriano' convidats com Lali Esposito, Chanel Javier Cambra, Sílvia Abril, Valeria Ros, Chanel, Ruth Lorenzo, Ana Guerra o Berto Romero, entre d'altres. A més, al monòleg inicial, Eva donarà la seva particular visió sobre els trending topics del moment.

En aquesta segona temporada de 'Showriano', la comèdia està servida i comptarem amb la col·laboració d'United Unknown que posarà la cirereta amb els seus ja coneguts vídeos còmics. Intel·ligència artificial aplicada a l'humor natural. Amb l'estrena de la segona temporada del Sing-Show tornen les sorpreses, l'humor, la ironia i els comentaris més mordaços