Repartiment temes Gala 5 OT 2023

Repartiment de temes de la Gala 5 d''OT 2023': Chanel, BTS, Camela, Dani Fernández...

Repartiment de temes: descobreix les cançons que cantaran els concursants d''OT 2023' en directe a la Gala 5.

'OT 2023' ja ha arrencat i una de les cites mítiques per als més fidels al programa és el repartiment de temes, ara el de la Gala 5. Cada setmana, els directors de l'acadèmia anuncien als concursants que cançons interpretaran durant la següent gala. En aquesta edició, aquesta cita serà cada dimarts i aquesta sisena setmana, han estat Noemí Galera i Manu Guix els encarregats de repartir les cançons als concursants.

 

  • GRUPAL: "Un año más" (1988) de Mecano
  • Álex: "Bailemos" (2023) de Dani Fernández
  • Salma: "Cuando zarpa el amor" (2002) de Camela
  • Ruslana: "Slomo" (2022) de Chanel
  • Lucas y Naiara: "Corazón Hambriento" (2014) d'India Martinez i Abel Pinos
  • Paul y Juanjo: "La vida moderna" (2022) de Veintuno i Love of Lesbian
  • Martin y Álvaro: "Dynamite" (2020) de BTS
  • Cris y Chiara: "Stumblin 'in” (1980) de Chris Norman i Suzi Quatro 
  • Violeta y Bea: "Only You" (1982) de Yazoo

D'aquesta manera, els concursants hauran de defensar aquest tema per intentar evitar la segona nominació de la nova edició d''OT 2023'. Els participants seran jutjats per Pablo Rouss, Cristina Regatero i Buika. A més, cada setmana hi haurà un quart jurat que representarà un gran artista d'Espanya o Llatinoamèrica, com Carlos Rivera a la Gala 4.

Recordem que Chenoa presenta cada dilluns les gales setmanals de 'OT 2023' de 90 minuts, que tenen un alt nivell de producció. S'emeten en directe a Prime Video i seran més dinàmiques, centrades en les actuacions musicals dels concursants ajustant-se a l'horari de màxima audiència. Per primera vegada, Noemí Galera i alguns dels professors de l'Acadèmia estaran al plató durant la gala, cosa que els permetrà interactuar amb la presentadora i els concursants.

Les votacions a Espanya i Llatinoamèrica es faran únicament a través de l'app, que està disponible de forma gratuïta. Com a novetat, els fans podran votar dues vegades el dia de la gala per salvar un concursant: hi haurà un vot addicional durant el directe d''OT 2023'. Pel que fa al vot del favorit, es manté com un de sol.