Armant del Riu com a Pascual a 'La Moderna'

'La Moderna' es renova amb el fitxatge d'Armando del Río com el pare d'Íñigo

'La Moderna' presenta aquest dijous 8 de febrer a La 1 Pascual, el pare d'Íñigo, que reapareix per retrobar-se amb el seu fill.

'La Moderna' transporta els espectadors cada tarda, a les 16:30h, a La 1 a Madrid dels anys 30. Amb les diferents històries d'empleades i clients del distingit saló de te, ha aconseguit enganxar alguns espectadors. Tot i això, malgrat no aconseguir grans resultats en audiència, La 1 ja ha renovat 'La Moderna' per una segona temporada, que li assegura la seva emissió fins a l'estiu.

La ficció diària presenta aquest dijous un nou personatge de la mà d'Armando del Río ('Servir y Proteger'), que comportarà noves trames. Segueix els passos d'actors com Norma Ruiz, Eduardo Velasco i Carlos Serrano-Clark que s'hi van incorporar recentment.

Armant del Riu com a Pascual a 'La Moderna'
Armando del Río serà Pascual a 'La Moderna' | RTVE

El conegut actor es posarà a la pell de Pascual, el pare d'Íñigo, que torna a la seva vida després de molts anys. Pascual va desaparèixer quan Íñigo era un nen, però ara torna i comporta una veritat que ell desconeix.

Pascual arriba a l'univers de 'La Moderna' per retrobar-se amb el fill i intentar recuperar el temps perdut, així com el seu amor. Aquest retrobament sorgirà gràcies a l'interès de Doña Carla que, en el seu intent obsessiu de reconquerir Íñigo, porta de tornada el seu pare.

Íñigo, per la seva banda, se sent molt feliç de poder recuperar la relació amb el pare. Tot i això, aquesta felicitat té els dies comptats, ja que descobrirà la veritat sobre les causes que van provocar el distanciament entre tots dos. Això provocarà molts dubtes a Íñigo.

Cartell promocional de 'La Moderna' la nova sèrie de RTVE
'La Moderna' cada tarda a La 1 | RTVE

Recordem que  'La Moderna' porta els espectadors al Madrid del 1930 ia les històries d'empleades i clients d'un saló distingit.  Narra històries de dones disposades a canviar el seu destí: capaces de patir, estimar, riure i emocionar-se. Retrata nous temps, grans transformacions socials i també espai per al bon viure i el glamour.

Helena Ezquerro, Stéphanie Magnin i Almagro San Miguel són el triangle protagonista de 'La Moderna' a La 1.  Formen part del repartiment noms de primer nivell com Miryam Gallego, Teresa Hurtado d'Ory, Sara Rivero, Llorenç González, Berta Castañé o Barbara Mestanza .