Mert de 'Pecado Original'

Tractes i amenaces al capítol de 'Pecado Original' del dimarts 27 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Mert nega les acusacions de Sahika i amenaça Zehra de divorciar-se.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dimarts 27 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que ' Pecado Original ' també està disponible per avançat en atresplayer .

Zehra ha muntat un escàndol al bar d'alvocats en assabentar-se que han acomiadat Mert de l'empresa per haver tingut una aventura amb Sahika. La filla gran de Halit li ha cantat les quaranta al seu marit davant de tots els amics i ha abandonat el local disgustada.

D'aquesta manera, al capítol de 'Pecado Original' aquest dimarts 27 de febrer, Mert nega les acusacions de Sahika i amenaça Zehra de divorciar-se si no se'l creu. D'altra banda, Ender explica a Haluk que Sahika el vol reemplaçar.

Muntatge d'Ender i Sahia de la sèrie
Sahika i Ender a 'Pecado Original' | Atresmedia

A Zehra li costarà feina de creure el seu marit, però per l'afecte que li té intentarà posar-se al seu lloc. Tot i així, no comprendrà per què Sahika ha intentat danyar Mert. Descobrireu que en el passat van tenir alguna cosa? Decidirà continuar la noia amb el seu matrimoni?

Finalment, Ender arriba a un tracte amb ell perquè confessi a Hassan que l'agressió no es va produir i que era tot un pla de Sahika per lliurar-se de Mert.

A més, Çagatay i Yildiz segueixen guardant les distàncies , però tots dos s'agraden i volen passar temps junts. Per part seva, Feride intenta ocasionar problemes a Yildiz amb el seu nou negoci.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Yildiz amb cara de sorpresa a Pecat Original a Antena 3
'Pecado Original' a Antena 3 | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Sueños de Libertad' a les 15:45h. Posteriorment, emet el final d''Amar es para siempre' a les 16:30h i la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:15h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.