Primer pla d'Ana Prada a la catifa vermella del Benidorm Fest

Qui és Ana Prada, presentadora del Benidorm Fest 2024 a La 1?

Ana Prada s'uneix a Ruth Lorenzo i Marc Calderó, per endinsar-se a la Green Room del Benidorm Fest.

La tercera edició del Benidorm Fest arrenca aquest mateix dimarts 30 de gener. La preselecció d'Eurovisió ha estrenat trio de presentadors, amb Ruth Lorenzo, Marc Calderó i Ana Prada com els escollits per La 1 . Estan al capdavant de les dues semifinals i la final del Benidorm Fest, on descobrirem qui és el nou representant d'Espanya a Eurovisió.

D'aquesta manera, Ana Prada és l'encarregada de la Green Room després de les dues primeres edicions encapçalada per Inés Hernand. La periodista és més que coneguda pels espectadors de RTVE, ja que durant 9 anys va ser reportera 'España Directo' i actualment podem veure-la a 'Mañaneros' a La 1.

Fotografia d'Ana Prada, Ruth Lorenzo i Marc Calderó com a presentadors del Benidorm Fest
Ruth Lorenzo, Marc Calderó i Ana Prada | RTVE

Llicenciada en Comunicació Audiovisual i un Màster en Periodisme de Televisió , va fer els seus primers passos amb una beca de redacció al Telediario. Després d'això, va començar a Popular TV i Localia, i més endavant, va saltar a Telecinco amb 'El Buscador', recorrent Espanya per trobar històries interessants.

La madrilenya d'origen castellanolleonès va viure a Londres durant un any, i en tornar va presentar 'In the Qube' al costat de David Moreno. Tot i això, el 2010 es va incorporar de nou a Mediaset a l'equip d''El programa d'Ana Rosa'.

Fotografia d'Ana Prada i Àngel Pons posant a la presentació de Nadal de RTVE
Ana Prada amb Àngel Pons a la Cavalcada de Reis a La | RTVE

Ja a RTVE, va formar part de l'equip de 'Hablando claro', espai que va presentar Marc Calderó. A més, durant els dos darrers estius, va conduir amb Julián Lantzi els especials de Sant Fermí a Pamplona. Recentment també va representar al costat d'Àngel Pons la retransmissió de la Cavalcada de Reis a La 1.

Aquest nou repte no és gens desconegut, ja que l'any passat va cobrir l'esdeveniment com a reportera al plató. Aquest any, serà l'encarregada d'acompanyar els candidats i recollir les seves sensacions en aquestes tres gales plenes d'emoció des de la Green Room. "Estic molt emocionada per viure'l aquest any des de la zona dels artistes que és on hi ha totes les sensacions, els nervis i la il·lusió", va assegurar a la roda de premsa.

Recordem que el Benidorm Fest celebra les semifinals aquest dimarts 30 de gener i el dijous 1 de febrer i el seu final serà el dissabte 3 de febrer de 2024.