Captura d'Alba Muñoz a la promo de De Divendres de Telecinco

Alba Muñoz, exdona d'Antonio Tejado, trenca el seu silenci a 'De Viernes'

Alba Muñoz s'asseu per primera vegada a 'De Viernes' per explicar tota la veritat d'Antonio Tejado.

Telecinco emet aquest 16 de febrer una nova entrega de 'De Viernes', amb Alba Muñoz, exdona d'Antonio Tejado, com a protagonista de l''Scoop'. Visita per primera vegada un plató després de la detenció del nebot de María del Monte. El programa de Telecinco aportarà noves dades del cas, amb Nacho Abad.

I és que, després de l'ingrés a la presó del seu exmarit, Alba Muñoz assegura que està devastada. Va parlar amb ell només un dia abans que fos detingut i en aquell moment ja va ser conscient que tenia el telèfon punxat. Entre altres revelacions, desgranarà com van ser els anys que va viure amb la seva 'ex', relatarà que tenia por cada vegada que la seva filla se n'anava amb ell i revelarà quina era la veritable relació que mantenia Antonio amb la seva tia.

Entre els convidats a plató, hi haurà Nacho Abad amb noves dades del cas, després de la declaració d'avui de María del Monte.

Fotografia d'Antonio Tejado i Alba Muñoz posant en un photocall somrients i amb les cares enganxades
Alba Muñoz amb Antonio Tejado | Europa Press

D'altra banda, també visiten el plató de 'De Viernes' Elena Tablada i Bruno, de 'Los Mozos de Arousa'. Repassaran els moments més destacats del seu pas per 'Bailando con las Estrellas' i revelaran alguns secrets, com el que va suposar per a ella ballar la cançó 'Mi princesa' de David Bisbal.

A més, 'De Viernes' també abordarà la història d'amor i superació de Patricia Pérez i Luis Canut. Després de la greu malaltia que el va mantenir hospitalitzat durant mesos, un procés en què va perdre la visió, l'audició i gran part de la mobilitat, Luis Canut estarà a plató amb la seva dona. Relatarà el calvari i agrair-li el vital suport i dedicació.

Finalment, Bibiana Fernández, que acaba de fer 70 anys, ho celebra a 'De Viernes' fent un repàs a la seva vida de pel·lícula.

Captura de Santi Acosta i Beatriz Archidona com a presentadors de De Divendres
Santi Acosta i Beatriz Archidona | Mediaset

Recordem que, el 9 de febrer passat, 'De Viernes' va caure al seu mínim amb un pobre 8,3% de share i tan sols 754.000 televidents. Va ser el seu mínim històric, tant en quota com en espectadors, i, a més, va ser la primera vegada que va perdre el doble dígit. El lideratge de la nit va ser per a 'El Desafío', que li va treure un avantatge de 6 punts a 'De Viernes'.