Fotografia de Mercedes Milá, Inés Hernand, Dani Rovira i Nerea Pérez a No sé que em parles de La 1

La 1 anuncia el retorn de 'No sé de qué me hablas' de Mercedes Milá, amb Dani Rovira

Mercedes Milá rep Dani Rovira i Nerea Pérez de las Heras, a 'No sé de qué me hablas'.

Després del descans del Nadal, 'No sé de qué me hablas' comença 2024 amb l'actor i humorista Dani Rovira i la comunicadora Nerea Pérez de las Heras. Aquest dijous 11 de gener, Mercedes Milá i Inés Hernand aborden amb ells el tema de la superació, l'ajuda i les cures. Tot davant un públic que també comparteix els testimonis més personals.

D'aquesta manera, Dani Rovira i Nerea Pérez de las Heras han viscut en els darrers anys situacions que els han fet replantejar-se les seves vides. Dani, després que li diagnosticaran limfoma de Hodgkin el 2020 i Nerea, després d'un accident nàutic l'estiu del 2023. Tots dos repassen juntament amb Mercedes Milá i Inés Hernand com canvia la vida després d'experiències com aquestes.

Fotografia de Mercedes Milá, Inés Hernand, Dani Rovira i Nerea Pérez a No sé que em parles de La 1
'No sé de qué me hablas' | Mediaset

A més, 'No sé de qué me hablas' recorda l'arxiu de les entrevistes que Mercedes Milá va fer a personatges com el Dalai Lama, l'economista i humanista José Luis Sampedro i les actrius Gracita Morales i Concha Velasco. Tots recorden com afrontar la vida per estar millor, comparteixen les dificultats i com aconsegueixen equilibri i tranquil·litat personal.

Recordem que 'No sé de qué me hablas' és un programa d'entrevistes desenfadat, imprevisible i amb una col·laboradora fixa: Inés Hernand. L'extens fitxer amb les entrevistes històriques de Mercedes Milá és el fil conductor del programa i el seu objectiu és doble. Pretén explicar a la gent jove com era el passat del nostre país i entendre com és el present a través d'entrevistes i converses espontànies amb ells.

Posat de Mercedes Milá i Inés Hernand com a presentadora de No sé que em parles a La 1
'No sé de qué me hablas' | RTVE

Cada episodi compta amb dos convidats. En algunes ocasions, persones que Mercedes Milá va entrevistar fa dècades, a més d'altres que la periodista entrevista per primer cop. A més, compta amb un públic majoritàriament jove, participatiu i implicat en el tema amb què Mercedes Milá interactua.

Cal destacar que 'No sé de qué me hablas' no ha aconseguit funcionar en audiències en arribar a l'access prime time de La 1. El programa es va estrenar el 30 de novembre amb un correcte 8,4% de share i 1.153.000 espectadors. Tot i això, en la seva tercera entrega va caure a mínim amb un fluix 6,4% i 870.000 seguidors, davant 'El Hormiguero'.