Captura de Supremme de Luxe somrient a Drag Race d'atresplayer

Supremme de Luxe ('Drag Race'): 'Fer estratègia és just, estàs en un concurs'

Entrevista a Supremme de Luxe davant l'estrena de 'Drag Race Espanya: All Stars', que s'estrena el 4 de febrer a atresplayer.

atresplayer estrena aquest diumenge 4 de febrer la primera edició de ' Drag Race España: All Stars'.  Ja coneixem totes les reines després de l'esperat 'Meet The Queens' del programa presentat per Supremme de Luxe. I és que el jurat, integrat també pels Javis i Ana Locking, es manté respecte a les edicions anteriors.

Per aquesta nova edició tornen: Drag Sethlas (T2), Hornella Góngora (T3), Juriji Der Klee (T2), Onyx Unleashed (T2), Pakita (T3), Pink Chadora (T3), Pupi Poisson (T1), Sagittaria ( T1) i Samantha Ballentines (T2) . El taller de 'Drag Race España' tornarà a obrir les portes el 4 de febrer a Atresplayer, on les seves estrelles s'enfrontaran a noves normes a la competició.

Concursants de Drag Race España All Stars
Concursants de 'Drag Race Espanya All Stars' | Atresmedia

Parlem amb Supremme De Luxe perquè ens expliqui detalls del que ens espera en aquesta nova edició de 'Drag Race España'.

Quines són les diferències principals respecte a la resta d'edicions regulars?

La principal és que la decisió de l'expulsió recau sobre les mateixes concursants. Han de donar la destralada a la companya que vulguin expulsar. Cadascuna tindrà els seus motius, els seus arguments, les seves motivacions personals, i aquesta és una de les novetats principals.

Entre les propostes a expulsió han de convèncer les dues millors, que sempre tenen el protagonisme del programa. Hi ha estratègies, maneres d'afrontar-ho i expressar que és el que els queda per mostrar... I, després, encara que no es pot Revelar, els convidats són molt divertits.

A l'hora de l'expulsat, creus que les reines han estat més justes o per damunt de l'estratègia?

A mi em sembla que llençar per l'estratègia és just, perquè ets en un concurs, sabem a què anem, no és preescolar. Estem en un concurs i el guanyarem. I, per poder-ho fer, utilitzaràs totes les teves estratègies i faràs ús d'aquest desplegament de recursos per emportar-se la corona.

Supremme de Luxe a Drag Race España All Stars
Supremme de Luxe | Atresmedia

Això és una competició, que no vol dir que sigui de mal rotllo. Es pot competir de bon rotllo, l'exemple el tenim a l'esport, encara que n'hi hagi alguna que s'ho prengui malament... Però, a l'esport d'elit és així, tu vas a buscar el premi.

Si vosaltres haguéssiu escollit les expulsades creus que el resultat o el desenvolupament de l'edició hauria estat molt diferent?

No, hauria estat semblant. Elles han justificat bé el que han fet a cada moment. Després, a tu pot semblar millor o pitjor, però crec que ho han explicat i justificat bé. T'has de veure aquí, en aquesta situació.

Veurem grans canvis i evolució en les participants respecte a les seves edicions?
Sí, molt rotund. Venen amb més seguretat, ja han demostrat el seu talent i que són boníssimes artistes. A més, ja saben on venen i no s'enfronten per primera vegada, que és una cosa que et pot jugar en contra. Ja coneixeu l'espai, l'equip, el tipus de proves i la mecànica del programa. Per tant, imagino que us ajuda a estructurar, repartir el temps i dosificar energia.

Jurat de Drag Race España All Stars
Jurat de 'Drag Race Espanya; All Stars' | Atresmedia

També crec que han sabut entendre coses que al seu moment no van entendre, i les han pogut aplicar.

Hi ha alguna concursant de la qual n'esperaves més o que t'hagi decebut o no n'ha aprofitat l'oportunitat?

No, crec que totes n'han sabut aprofitar. Després, pots tenir els teus sots i l'estrès que et pot provocar el programa.

A qui t'hauria agradat veure que no ha estat en aquesta edició d'All Stars?

Estan molt bé les que hi són, perquè han format molt bona energia de grup a l'hora de treballar. Han estat totes molt a una, molt a favor del programa. Crec que seria injust dir-te que podrien haver estat altres persones, elles han espremut l'oportunitat de gom a gom. Però, podrien ficar qualsevol, perquè hi ha molt talent a 'Drag Race España'.

Supremme de Luxe mirant a càmera a Drag Race Espanya
Supremme de Luxe | Atresmedia

Augmenta el nivell d'exigència al jurat?

Ho han augmentat elles. Nosaltres proposem per estar a baix i diem qui ho ha fet millor, però hi van elles. No era una edició fàcil per valorar perquè ho fan molt bé. I, és complicat proposar algú per anar-se'n, ja que no vol dir que ho facis malament, sinó que no has destacat respecte a una altra persona aquell dia.

Com vius els spoilers? Et fa ràbia?

No em fa ràbia. Ho tinc al mateix nivell que les crítiques, a la meva vida entren zero. Però, no ho porto bé perquè treu el protagonisme a la feina de la concursant i emets uns judicis sense veure res. Es mereixen que vegis i gaudeixis de la seva feina i el seu esforç.

T'hem vist ja dues vegades a 'Tu cara me suena', et veurem com a concursant aquest any? T'agradaria?

Tant de bo. M'encanta aquest format, seria molt feliç participant en aquest concurs.