Muntatge de José Antonio Antón amb imatges de Drag Race, Deixa't Veure, La Xarxa Púrpura, Les Nits de Tefia i Vestides de Blau

atresplayer tanca un any d'èxits: 'Ha marcat rècords a tots els nivells'

atresplayer tanca el 2023 havent estrenat més d'una desena de projectes de ficció i promet mantenir el ritme.

'Vestidas de Azul', 'La Red Púrpura', 'Las Noches de Tefía', 'UPA Next', 'Nacho', 'Cardo', 'Zorras', 'Déjate Ver' y 'Camilo Superstar' són les ficcions originals que ha estrenat atresplayer el 2023. Nou títols als quals se sumen les estrenes exclusives de 'Cristo y Rei', 'Honor' i 'Entre Tierras'. Sense cap dubte, Atresmedia aposta fort per la ficció, esdevenint l'operador que més produeix al nostre país.

Una gran aposta que està donant grans resultats al grup: “2023 ha estat un any fabulós per a atresplayer. De vegades saps que les coses van per bon camí, però en aquest cas és que han superat les nostres millors expectatives. atresplayer ha marcat rècords a tots els nivells, tant d'usuaris, consum, subscriptors i facturació. Al juliol va arribar la revolució a la plataforma i això ha fet que hagi crescut fins i tot més ràpid que abans”, assegura José Antonio Antón en declaracions exclusives a TVienes.

Fotografia de Nerea Fangs al vuitè capítol de La Red Púrpura en atresplaer
'La Red Púrpura' | Atresmedia

És per això que seguiran amb el ritme d'estrenes: "La nostra estratègia és dotar la plataforma de cada cop més contingut, tant a la part premium com a la part gratuïta. L'aposta per atresplayer és total. Hem estat pioners i hem aconseguit tenir la plataforma espanyola de referència. Estem molt orgullosos del que estem aconseguint amb atresplayer", afegeix el director de continguts d'Atresmedia.

De fet, atresplayer estrenarà el proper 28 de gener de forma exclusiva 'Una vida menos en Canarias ', abans de la seva arribada a Antena 3. Al llarg de l'any també arribaran originals com 'La Ruta: Ibiza', 'Red Flags', 'Un nuevo Amanecer', 'FoQ: La nueva generación', 'Mariliendre', '33 días', 'Santuario' o 'El Gran Santo', entre altres. Pel que fa a estrenes exclusives, atresplayer també comptarà amb 'La Pasión Turca', 'Beguinas', 'Ángela' i 'Eva & Nicole'.

Fotografia de la sèrie Vestides de Blau d'atresplayer
'Vestidas de Azul' | Atresmedia

Com no, atresplayer també seguirà comptant amb 'Drag Race', que el proper 14 de gener estrena el 'Meet the Queens' de la seva versió 'All Stars'. "Hi ha 'Drag Race' per molta estona! És un format d'èxit mundial, que ja es produeix a 14 dels principals mercats internacionals ia Espanya vam ser dels primers a apostar per ell. El nostre territori és el primer a desenvolupar una versió 'All Stars' i ens consta que hi ha molts canals i plataformes que estarien encantats de comptar amb aquest format. 'Drag Race España' és una adaptació en què es miren moltes altres a nivell internacional, estem molt, molt contents", assegura José Antonio Antón.

Posat del jurat de Drag Race All Stars d'atresplayer: Javi Calvo, Javi Ambrossi, Ana Locking i Supremme de Luxe
'Drag Race: All Stars' | Atresmedia

Amb tota aquesta aposta, atresplayer promet un 2024 ple d'èxits gràcies a un negoci sostenible. "És una de les principals vies de negoci de la nostra companyia ara i de cara al futur. El desenvolupament i la inversió que s'està fent a tot el món a potenciar les plataformes dels canals de televisió deixa clar que l' aposta d' Atresmedia per la seva plataforma va ser exactament la via en què havíem de treballar. Si alguna cosa ha demostrat Atresmedia és que el seu model de televisió és sostenible i capaç d'adaptar-se als canvis del sector”, afegeix el directiu.