Fotografia de Jenni Bell amb Jesús Calleja a Planeta Calleja de Cuatro

'Planeta Calleja' s'acomiada com el gran pilar de Cuatro, però amb mínim històric

'Planeta Calleja' s'acomiada amb mínim històric després d'una dècada en emissió, però mantenint-se com un dels grans formats de Cuatro.

'Planeta Calleja' ja ha tancat la seva dotzena temporada a Cuatro. El programa d'aventures de Jesús Calleja ha arribat als espectadors a grans destinacions com Islàndia, Montenegro, Sri Lanka i fins i tot Mart. Una temporada que ha confirmat que 'Planeta Calleja' segueix sent un dels grans pilars de Cuatro, tot i acomiadar-se amb doble mínim històric.

D'aquesta manera, Cuatro ha emès set entregues de 'Planeta Calleja' al prime time de dimecres. Els convidats de la temporada han estat Jennifer Hermoso, Carlos Sobera, Pepe Rodríguez, María i Marta Pombo, Álvaro Rico, Felix Gómez i Inés Hernand.

Fotografia de Carlos Sobera amb Jesús Calleja a Planeta Calleja de Cuatro
'Planeta Calleja' | Mediaset

Per tant , la dotzena temporada de 'Planeta Calleja' ha intervingut un fantàstic 7,3% de share i 688.000 espectadors, gairebé dos punts per sobre de la mitjana de Cuatro. Tot i ser un gran resultat, es tracta de la temporada menys vista de l'espai i també una de les menys competitives. Pel que fa a l'anterior, emesa a l'hivern del 2023, ha perdut 1,5 punts i uns 160.000 televidents.

L'entrega més vista va ser la protagonitzada per Carlos Sobera, que va vorejar el milió d'espectadors en congregar 961.000 i un gran 10,1% de share. Tot i això, no han tingut una bona acollida els dos especials de missió a Mart, amb Felix Gómez i Inés Hernand. Els lliuraments han marcat un breu 5% i 471.000 i un mal 3,9% i 359.000, el mínim històric de 'Planeta Calleja' després d'una dècada en emissió.

Fotografia d'Inés Hernand i Félix Gómez amb Jesús Calleja a Mart a Planeta Calleja de Cuatro
'Planeta Calleja' | Mediaset

Amb el tancament de temporada, tot apunta que caldrà esperar a l'hivern del 2025 per gaudir de noves aventures de 'Planeta Calleja'. Previsiblement, Jesús Calleja tornarà abans a les pantalles amb 'Volando Voy', que habitualment s'emet a la tardor.

Com a substitut en prime time, Cuatro ha anunciat l'arribada de 'Martínez y Hermanos' el proper dilluns 4 de març. En aquest format d'entrevistes, produït per Fremantle ('Got Talent'), cada setmana hi passen tres famosos que expliquen una anècdota graciosa de la seva vida. Es tracta de la tornada de Dani Martínez després d'abandonar Mediaset fa més d'un any.