Cartell de Bribons, nova docusèrie de Quatre

Cuatro manté 'BRIBONES' en prime time malgrat punxar en audiències en la seva estrena

'BRIBONES' es manté al prime time de dimecres de Cuatro malgrat marcar un 3,6% de share en la seva estrena.

Tot i punxar en audiències en la seva estrena, Cuatro manté 'BRIBONES, en el corazón de la aventura' al prime time de dimecres. La cadena de Mediaset va estrenar el 21 de febrer passat aquest programa d'aventures, història, llegenda, arqueologia, mitologia, misteri, risc i llocs espectaculars. Es tracta d'un programa documental nou que mostra les expedicions d'un grup de voluntaris altament qualificats a la recerca de les joies ocultes del patrimoni històric i arqueològic espanyol.

Tot i això, 'BRIBONES' ha punxat en audiències al marcar un 3,7% de share, 368.000 televidents i acumulant 1.844.000 espectadors únics. Es va quedar molt per sota de la mitjana de Cuatro, malgrat pujar al 5,1% al públic de 25 a 44 anys. D'aquesta manera, malgrat aquest horrible resultat en la seva estrena, 'BRIBONES' seguirà sent l'aposta de la cadena per a la seva prima dimecres.

Fotografia de Bribones, el nou programa de Quatre
'BRIBONES, en el corazón de la aventura' | Mediaset

El segon lliurament de 'BRIBONES, en el corazón de la aventura' suposa el colofó final d'una investigació en què el grup fa set anys que està immers. Va arrencar quan van trobar als boscos asturians unes marques misterioses en forma d'aspes gravades en pedres. Podrien ser indicacions d'un camí ancestral cap a un indret marcat pels antics pobladors del lloc.

Sobre el terreny i separats en dos equips, els BRIBONS rastrejaran les muntanyes, creuaran rius i salvaran complicats obstacles a la recerca de noves marques històriques fins a arribar a un dels punts de més altitud d'Astúries. Allà, s'endinsaran a l'avenc anomenat 'Pou dels morts', un reclam irresistible per als aventurers. Per això portaran a terme un descens de més de 30 metres per un estret i fosc canal a la recerca dels enigmes i misteris que envolten el lloc.

En una altra de les coves que trobaran al camí que marca la traçada de les aspes toparan amb un panell neolític que amaga una impressionant sorpresa.

Fotografia de Bribones, el nou programa de Quatre
'BRIBONES, en el corazón de la aventura' | Mediaset

A més, just després, a late night, Cuatro emetrà el documental 'Qui ens protegeix?'. Diversos membres de la Policia Nacional i Guàrdia Civil i Policies Locals narren en primera persona les agressions que han patit mentre prestaven servei.