Captura de Naomi Asensi com a guanyadora de GH VIP

L'audiència no es creu Luitingo: Naomi Asensi, guanyadora de 'GH VIP'

L'audiència no compra la falsa carpeta de Luitingo i Naomi Asensi es converteix en la guanyadora de 'GH VIP'.

Després de més de tres mesos en emissió, 'GH VIP' ja té la seva guanyadora: Naomi Asensi. Telecinco ha emès aquest dijous 21 de desembre la gran final del reality, amb Marta Flich com a presentadora. Una final que ha arrencat amb Luitingo, Naomi Asensi i Albert Infante com a finalistes, acomiadant-se de la casa.

D'aquesta manera, el primer a quedar-se fora de la final ha estat Albert Infante, que ha esdevingut el tercer classificat . "M'emporto d'aquí el Team Taronja i el Michael, que em van canviar la vida", deia abans d'abandonar la casa. A més, en la seva arribada al plató de 'GH VIP', Albert Infante ha aconseguit que es reconciliïn Laura Bozzo i Caremn Alcayde, que havien estat barallades tota la nit.

Fotografia de Luitingo, Naomi Asensi i Albert Infante a la final de GH VIP
Luitingo, Naomi Asensi i Albert Infante a 'GH VIP' | Mediaset

Després de tancar la casa, Luitingo i Naomi Asensi han arribat al plató per conèixer el nom del guanyador de 'GH VIP' i aconseguir el maletí de la mà d'Adara Molinero. D'aquesta manera, la més votada i la guanyadora de l'edició ha estat Naomi Asensi amb el 60% dels vots.  Rep el premi de 70.600 euros després que durant tota l'edició hagi perdut quantitat al començar amb 150.000 i diverses possibilitats d'augment.

Moltíssimes gràcies, perdó per pensar que no hi havia ningú entenent-me, necessitava aquest impuls cap amunt ”, deia després d'aconseguir la victòria. Una guanyadora que sorprèn, ja que va entrar un mes més tard a la casa de 'GH VIP', per suplir Karina.

Per tant, l'audiència no ha comprat la carpeta a Luitingo i Jessica Bueno, per la qual cosa el cantant ha estat el segon classificat de 'GH VIP'. Luitingo va tornar a casa després que la model pagués 5.000 per la seva estada, després de ser expulsat i no aconseguir ser repescat. No obstant, tenia números per guanyar ja que molt de públic sí que ha cregut la seva història d'amor.

"A tota la gent que m'ha votat, moltes gràcies, he donat el millor de mi, un segon lloc també està molt bé", eren les paraules del cantant.

D'aquesta manera, amb la victòria de Naomi Asensi, 'GH VIP' finalitza la vuitena edició, amb un 12,7% de share i 948.000 espectadors.  Es desploma respecte a la temporada anterior, que va marcar un gran 32,3% de quota i 3.257.000 seguidors. Tot i aquestes dades, Telecincoo seguirà apostant pel reality i emetrà al gener 'GH DÚO'.