Muntatge d'Ana Rosa Quintana a TardeAR i Sonsoles Ónega a I ara Sonsoles aquest dilluns 18 de desembre

Nou robatori: Sonsóles Ónega s'emporta Antena 3 al director d'Ana Rosa

El director de 'TardeAR' abandona Ana Rosa i fitxa per la competència per dirigir Sonsoles Ónega.

Nou robatori de Sonsoles Ónega a Ana Rosa Quintana. Després d'emportar-se diverses de les seves col·laboradores i, fa tan sols un mes, el director de 'Codi 10', ara també fitxa el director de 'TardeAR'. Es tracta de Joseba Gastesi, codirector de l'espai de Telecinco, que abandona Ana Rosa per posar-se al capdavant de 'Y ahora Sonsoles'.

Gastesi feia més de 6 anys que era a la productora d'Ana Rosa Quintana, Unicorn Content, on havia anat escalant posicions al programa de la periodista. Va començar sent coordinador d'informació política i, més endavant, va passar a ser subdirector a 'El Programa d'AR'. Finalment, va acabar acompanyant la presentadora i va pujar a director de 'TardeAR'.

La seva trajectòria també abasta experiència a ETB, a Atresmedia com a coeditor de 'Más Vale Tarde' del 2013 al 2016, ia Telemadrid.

Muntatge Ana Rosa Quintana a TardeAR i Ónega a I ara Sonsoles aquest dijous 22 de novembre
'TardeAR' i 'I ahora Sonsóles' rivals a les tardes | Mediaset, Atresmedia

Tot i això, segons endavant VerTele,el director va estar dos mesos i mig dels cinc que porta en emissió 'TardeAR' de baixa. Per aquest motiu, els espectadors han pogut veure la presentadora i el seu nebot Kike dirigir-se a Xelo Montesinos (CEO d'Unicorn Content) com a directora.

Gastesi no ha pogut fer-se càrrec de la direcció com estava previst per motius personals, obligant Montesinos amb Juan Serrano a posar-se al comandament al plató.

La setmana passada, Joseba Gastesi va anunciar a la productora que deixava el seu lloc, sent una decisió imprevista per a aquesta en no donar detall de la marxa. Dies més tard, AlgoPasaTV va revelar el fitxatge de Gastesi a 'I Ahora Sonsóles', fet que suposa un nou robatori entre els dos programes rivals de tarda.

Captura d'Ana Rosa Quintana asseguda entre el públic al costat del seu nebot, Kike Quintana, al programa 'TardeAR'
Ana Rosa Quintana i el seu nebot Kike a 'TardeAR' | Mediaset

Joseba Gastesi serà el segon de Javier Silvestre, director del programa de Sonsóles Ónega. Aquest és el seu primer treball amb la periodista de manera directa. La seva incorporació serà els propers dies, justament un moment d'igualtat en audiència.

Pel que fa a les audiències, 'I Ahora Sonsoles' (1.084.000 i 12,1%) va regnar al gener amb la seva millor quota des de l'octubre, sent el mes més vist des del març. És el magazín diari més vist de la tarda i augmenta l'avantatge amb 'TardeAR' a gairebé 2 punts i segueix al davant en estricta coincidència. Cada dia aconsegueix més de 3,5 milions d'espectadors únics

Recordem que Antena 3 aposta fort per eliminar l'emissió de publicitat per no perjudicar les dades d'audiència. A més, el proper dilluns 26 de febrer comença la seva nova sèrie diària, 'Sueños de Libertad' . Amb aquesta, la cadena haurà de reconstruir la tarda per no afectar l'horari habitual del magazín.