Filiz 'Secrets de Família'

Un accident al capítol de 'Secretos de família' del diumenge 11 de febrer

Al nou capítol de 'Secretos de Família', Filiz i Mercan pateixen un accident.

Aquest diumenge 11 de febrer a les 22:10h, Antena 3 emet un nou capítol de ' Secretos de Família ' . Venuda a més de 20 països, 'Secretos de Família' compta amb un elenc d'intèrprets com les estrelles turques Kaan Urgancıoğlu i Pinar Deniz. La sèrie turca també està disponible a atresplayer, on els espectadors es poden avançar a l'emissió.

Al capítol de 'Secretos de Família' aquest diumenge 11 de febrer, Ilgaz i Ceylin continuen buscant Mercan amb l'ajuda de la policia.

D'altra banda, la petita i Filiz pateixen un accident. El causant surt il·lès, però s'espanta en veure que totes dues estan inconscients i podrien estar mortes. El jove decideix trucar a la seva mare, però ella vol amagar el que ha passat per protegir-lo ja que ell té antecedents.

Finalment, són traslladades a un hotel després de l'accident. Filiz demana que les ajudin a fugir del país a canvi del silenci sobre l'accident. Quan estan a punt d'escapar-se, la policia arriba i les atura.

Mercan 'Secrets de Família'
Mercan de 'Secretos de Família' | Antena 3

Per fi, Ilgaz i Ceylin troben la seva filla. Però, quan Ceylin l'abraçarà, Mercan corre als braços de Filiz, a qui anomena “mama”.

A més, Eren estarà molt decebuda amb Dilek en creure que ella també és còmplice del segrest i decidirà trencar la seva relació per sempre.

Finalment, Nil aprofitarà la situació per acostar-se a Nil i proposar-li ser el seu advocat.

L'èxit internacional de 'Secretos de Família'

Imatge del capítol de 'Secretos de Família' emès el passat diumenge, 2 de juliol de 2023
Ceylin de 'Secretos de Família' | Atresmedia

'Secretos de família' és una de les ficcions en emissió des del 2021 de més èxit a Turquia, sent número u d'audiències. Aclamada per crítica i públic, 'Secretos de familia' presenta l'emocionant història d'Ilgaz i Ceylin, plena de secrets, suspens, romanç i revelacions.

Les seves dades excel·lents i la gran repercussió al seu país d'origen l'han portat a la renovació per una segona temporada. Aquesta serà oferta al llarg del present curs televisiu a Turquia.