Ceylin preocupada en Secrets de Família

Un sospitós al capítol de 'Secretos de família' del diumenge 28 de gener

Al nou capítol de 'Secretos de Família', comencen a investigar el possible parador de Mercan i interroguen sospitosos.

Aquest diumenge 28 de gener a les 22:10h, Antena 3 emet un nou capítol de ' Secretos de Família ' . Venuda a més de 20 països, 'Secretos de Família' compta amb un elenc d'intèrprets com les estrelles turques Kaan Urgancıoğlu i Pinar Deniz. La sèrie turca també està disponible a atresplayer, on els espectadors es poden avançar a l'emissió.

Al capítol de 'Secretos de Família' aquest diumenge 28 de gener veurem com, tot i haver passat dos anys i mig de la desapareció de Mercan, Ceylan seguia convençuda que la seva filla seguia amb vida.

Ilgaz, per part seva, havia perdut l'esperança. Les seves vides s'havien separat fins que Ceylan rep una samarreta de nena que podria ser de la seva filla.

Ceylin i Ilgaz truquen a Eren perquè un equip de la policia analitzi la samarreta i els voltants de la casa. Després d'acarar els cabells de la samarreta amb l'ADN de Mercan, descobreixen que pertany a la petita i que segueix viva.

Eren de 'Secrets de família'
Eren 'Secretos de família' | Atresmedia

Després d'això, comencen a investigar el possible parador de Mercan i interroguen sospitosos.

Finalment, tot apunta que Efe, el nou fiscal, és qui es va endur la nena. Les pistes us porten a un centre d'acollida per a nens. Ilgaz i Ceylin estan convençuts que allà hi ha la seva filla.

L'èxit internacional de 'Secretos de Família'

Ilgaz al capítol del diumenge 15 d'octubre de Secrets de Família
Ilgaç a 'Secretos de Família' | Atresmedia

'Secretos de família' és una de les ficcions en emissió des del 2021 de més èxit a Turquia, sent número u d'audiències. Aclamada per crítica i públic, 'Secretos de familia' presenta l'emocionant història d'Ilgaz i Ceylin, plena de secrets, suspens, romanç i revelacions.

Les seves dades excel·lents i la gran repercussió al seu país d'origen l'han portat a la renovació per una segona temporada. Aquesta serà oferta al llarg del present curs televisiu a Turquia.