Filiz 'Secrets de Família'

Filiz, detinguda al capítol de 'Secretos de familia' del diumenge 18 de febrer

Al nou capítol de 'Secretos de familia', Osman i Çinar s'estan ficant en assumptes tèrbols per guanyar diners fàcils.

Aquest diumenge 18 de febrer a les 22:10h, Antena 3 emet un nou capítol de 'Secretos de Familia'. Venuda a més de 20 països, 'Secretos de Familia' compta amb un elenc d'intèrprets com les estrelles turques Kaan Urgancıoğlu i Pinar Deniz. La sèrie turca també està disponible a atresplayer, on els espectadors es poden avançar a l'emissió.

La investigació sobre la desaparició de Mercan comença a donar fruits. La policia comença a descartar alguns dels sospitosos i arriben fins a Filiz, la germana de Dilek. Ella és la dona que mantenia retinguda la nena contra la seva voluntat!

La fiscal Erguvan no dubtarà a enfrontar-se a Filiz per dir-li que la seva nena tornarà amb la seva veritable família. Algun recordarà qui és en realitat. No obstant això, la germana de Filiz no ho posarà gens fàcil i tornarà a fer-li mal on li fa més mal.

Mercan 'Secrets de Família'
Mercan de 'Secretos de Familia' | Antena 3

Al capítol de 'Secretos de familia' aquest diumenge 18 de febrer, la policia s'emporta detinguda Filiz, mentre que Ceylin i Ilgaz porten Mercan a comissaria. Ceylan i Ilgaz estan molt emocionats després d'haver trobat la seva nena.

Tot i això, Mercan és traslladada a un centre fins que tots dos demostrin davant la llei que és realment la seva filla. A més, tots dos firmen els papers de la custòdia compartida i preparen les cases respectives per a l'arribada de Mercan.

D'altra banda, Osman i Çinar s'estan ficant en assumptes tèrbols per guanyar diners fàcils i ràpids. Per la seva banda, Yekta es veu esquitxat pels seus embolics.

L'èxit internacional de 'Secretos de familia'

Osman i Çinar a 'Secrets de família'
Osman i Çinar de 'Secretos de familia' | Atresmedia

'Secretos de familia' és una de les ficcions en emissió des del 2021 de més èxit a Turquia, sent número u d'audiències. Aclamada per crítica i públic, 'Secretos de familia' presenta l'emocionant història d'Ilgaz i Ceylin, plena de secrets, suspens, romanç i revelacions.

Les seves dades excel·lents i la gran repercussió al seu país d'origen l'han portat a la renovació per una segona temporada. Aquesta serà oferta al llarg del present curs televisiu a Turquia.