Captura de Yildiz a Pecado Original d'Antena 3

Decisions i insistències al capítol de 'Pecado Original' del dimarts 20 de febrer

Al nou capítol de 'Pecado Original', Yildiz explica a Hassan l'embolic que ha muntat la seva exdona Feride assegurant que eren amants.

'Pecado Original' continua a les tardes d'Antena 3 amb un nou capítol aquest dimarts 20 de febrer. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que ' Pecado Original ' també està disponible per avançat en atresplayer .

L'empleada de Çağatay es va quedar de pedra en veure Yildiz i el seu nadó a casa del seu cap. No va poder evitar trucar a una de les seves companyes, que treballa a casa de la mare del seu cap, per informar-lo de la situació.

Captura de 'Pecado Original' amb Yildiz a la vora del plor amb la seva mare i el seu germà
Yildiz de 'Pecado Original' | Atresmedia

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dimarts 20 de febrer, Yildiz explica a Hassan l'embolic que ha muntat la seva exdona Feride assegurant que eren amants. Hassan Ali sap del que la seva exdona és capaç, així que els assegurarà a les Yilmaz que farà tot el possible per arreglar aquesta situació. Aconseguirà que Feride es disculpi amb Yildiz? Ajudarà la jove a guanyar-se Çağatay?

Per la seva banda, Hassan organitza un esdeveniment cultural per acontentar Ender. Busca contínuament la manera de guanyar-se la simpatia.

A més, Yildiz insisteix a Çagatay per fer plans junts, però ell no té temps . A més, Feride no vol que el fill quedi amb cap dona.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Çagatay de 'Pecado Original'
Çagatay de 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social Y ahora Sonsoles ' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.