Kaia a Pecat Original d'Antena 3

Una ruptura i problemes al capítol de 'Pecado Original' de dijous 11 de gener

Al nou capítol de 'Pecado Original', Kaya decideix trencar el seu matrimoni amb Ender.

'Pecado Original' continua a les tardes d' Antena 3 amb un nou capítol aquest dijous 11 de gener. Els espectadors tenen, de dilluns a divendres, una nova cita amb aquesta aclamada ficció, qualificada com a “trenca rècords” pels mitjans turcs. Recordem, a més, que 'Pecado Original' també està disponible per avançat en atresplayer.

Al capítol de 'Pecado Original' aquest dijous 11 de gener, Yildiz ha perdut la feina per incomplir l'acord amb l'empresa i vendre la seva farineta per internet sense el seu consentiment. Halit li ha aconsellat que deixi els diners que ha guanyat al banc i es despreocupi de la seva economia, però la jove està entestada a invertir. És per això que li explica a la Mert que està tenint problemes a la seva empresa i li demana ajuda.

Mert estarà encantat d'ajudar-la, sobretot perquè era primer interessat a començar el seu plànol de robatori per la jove Yilmaz. Yildiz li demanarà discreció, cosa que a l'amic de Kerim li ve de luxe. ¿Acabarà perdent Yildiz tots els seus diners?

Yildiz mirant un home a Pecado Original, sèrie turca d'Antena 3
Yildiz a 'Pecado Original' | Atresmedia

D'altra banda, Kaya està molt disgustat amb Ender i decideix trencar el matrimoni amb ella. A més, Kaya i Yigit se'n van a un hotel per no veure Ender, que intenta parlar amb ells, però no serveix de res.

Per la seva banda, Halit està molt content amb la tornada de Yildiz i Halitcan a casa seva. Proposa a Yildiz tornar a casar-se com més aviat millor, però ella vol endarrerir el casament.

Així és la telenovel·la turca 'Pecado Original'

Captura de Halit a Pecado Original
Halit a 'Pecado Original' | Atresmedia

Considerada un “clàssic de culte” a Turquia, el país d'origen i on també ha arrasat en audiències. 'Pecado Original' supera els 200 milions de seguidors a tot el món. Ha aterrat als Estats Units, Mèxic, Grècia, Xile, Vietnam, Angola o Moçambic, entre els més de 70 països on ha arribat.

Antena 3 ofereix als seus espectadors unes tardes molt variades a la televisió, que comença amb la sèrie 'Amar es para siempre' a les 15:45h. Posteriorment, emet la sèrie turca 'Pecado Original' a les 17:00h. A més, la tarda acaba amb el programa d'actualitat i crònica social 'Y ahora Sonsoles' a les 18h, i 'Pasapalabra' a les 20h.