Primer pla d'Anne Igartiburu de gala somrient

Anne Igartiburu es queda fora d'un mític programa de La 1 després d'una dècada

La 1 deixa fora Anne Igartiburu de la seva programació nadalenca després de deu anys al capdavant d'aquest mític programa.

Anne Igartiburu es queda fora de la 'Gala Inocente, Inocente' després de deu anys com a presentadora. Després de ser apartada de les Campanades, que aquest any presenten Ramón García i Ana Mena, tampoc presentarà el prime time del 28 de desembre. Una nit solidària en què ha acompanyat els espectadors durant una dècada.

Per dotzè any consecutiu, RTVE s'uneix a la Fundació Inocente. En aquesta ocasió, per destinar la recaptació a favor dels infants amb malalties rares i sense diagnòstic a Espanya. Juanma Iturriaga, Jacob Petrus ('Aquí la Terra'), Cristinini ('El Grand Prix) i Carolina Casado ('Corazón') presenten aquest any la gala.

Fotografia de Jacob Petrus, Cristinini i Carolina Casado
Jacob Petrus, Cristinini i Carolina Casado | RTVE

Per tant, Anne Igartiburu es queda fora de la mítica 'Gala Inocente, Inocente'. La presentadora va debutar el 2012 i només es va absentar el 2014. Tot i això, Anne Igartiburu sí que participa en el mític 'Telepasión', que aquest any estarà presentat per Patricia Conde, Rodrigo Vázquez i Aitor Albizua.

En aquesta ocasió, Carlos Baute, Tània Llasera, Xus Jones, José Luis García Pérez o Gonzalo Miró es converteixen en “víctimes” de les bromes més divertides. El 2022, la gala -que fa 28 anys d'emissió- va recaptar més d'1,8 milions d'euros per ajudar 100 projectes que treballen amb nens amb discapacitat a Espanya. Ja es pot donar a la web, a través de Bizum (33379), PayPal i trucant gratis al 900 30 30 52.

Recordem, a més, que La 1 prepara una revolució històrica a 'Corazón', que inclou Jordi González al mític programa que presenta Anne Igartiburu el cap de setmana. Tot i això, no hi hauria "massa química" entre els presentadors i Igartiburu s'hauria esfondrat en conèixer que passaria a presentar el programa acompanyada després de dues dècades en solitari. Tot i això, "els mandamasos confien que a poc a poc la professionalitat i veterania de tots dos s'imposi i l'engranatge sigui perfecte".

Anne Igartiburu presentant Cor a La 1
Anne Igartiburu | RTVE

No obstant això, cal destacar que tot apunta que Anne Igartiburu podria presentar el retorn de 'Mira qui Balla' al prime time de La 1. El mític programa on famosos s'enfronten a balls tornarà al prime time els propers mesos.