Clara Galle a 'The Head'

'The Head' prepara la seva tercera i última temporada amb la incorporació de Clara Galle

Clara Galle s'uneix a la tercera temporada de The Head, una producció internacional que compta amb un repartiment amb marcat accent multicultural.

The Mediapro Studio ha començat el rodatge de la tercera i darrera temporada de 'The Head'. Estrenada a més de noranta països, va ser considerada per la revista Variety com una de les millors sèries del 2022. El rodatge, que ha començat a la província d'Almeria, es prolongarà durant diverses setmanes en diferents localitzacions de Madrid, Tenerife i Segòvia.

En aquesta nova temporada, Rachel (Olivia Morris) decidida a seguir endavant amb la investigació del seu pare, creu haver trobat la toxina que contaminava les algues. Un cop modificades aquestes genèticament, i després de testar-les en animals, és el moment de provar amb humans.

Olivia Morris a 'The Head'
Olivia Morris a 'The Head' | Grup Mediapro

Per això ha seleccionat cinc voluntaris de diferent condició disposats a exercir de conills a canvi d'una substanciosa quantitat de diners. Tot sembla anar bé fins que una nova mort i la desaparició novament d'un cap converteixin una vegada més el remot escenari en un malson.

'The Head' 3 compta amb un repartiment internacional, que en aquesta ocasió té un marcat accent multicultural. Compte amb intèrprets de nacionalitat britànica, espanyola, alemanya, japonesa, irlandesa, francesa, sudanesa i danesa.

Tornen John Lynch ('El Terror'), Katharine O'Donnelly ('Maria, reina d'Escòcia') i OIivia Morris ('Hotel Portofino'), incorporada des de la temporada 2, com els protagonistes principals de la sèrie. Repeteixen també Ben Cura ('La Reina Carlota: Una historia dels Bridgerton') i Olwen Fouéré ('The Crown').

Pel que fa a les novetats en el repartiment, la tercera temporada compta amb destacades incorporacions com l'actriu espanyola Clara Galle ('A través de mi ventana'). Així com, Stanley Weber ('Outlander'), Ned Dennehy ('Peaky Blinder') i Godehard Giese ('Berlín'). També, Sara-Marie Maltha ('The Killing'), John Kavanagh ('La Dalia Negra') i Atsuro Watabe ('Les Floress de la Guerra'), entre d'altres.

Arthur Wilde a 'The Head'
'The Head' prepara la seva última temporada per a Hulu | Grup Mediapro

“The Head” ha arribat ja a més de 90 països amb excel·lents resultats, entre ells mercats i operadors tan importants com HBO Max als Estats Units i Amèrica Llatina, Canal+ a França, Starzplay a UK i Alemanya. També, a NENT als països nòrdics, SBS a Austràlia, SCC al Canadà, Prime Video a Itàlia, Països Baixos i Índia. Així com, a Watch it! a Orient Mitjà i Nord d'Àfrica, AXN a Portugal, Streamz a Bèlgica, Go3 i NENT a Països Bàltics, TET a Letònia i ETV a Estònia. I, és clar, a través de Hulu Japan. A Espanya, la primera temporada està disponible a Disney+ i la primera i segona a HBO Max.