Posat d'Isabel Jiménez i David Cantero com a presentadors d'Informatius Telecincoo

Isabel Jiménez i Cantero s'acomiaden després de la separació: 'Sempre seràs el meu marit'

L'emotiu comiat d'Isabel Jiménez i David Cantero després de separar-se per sorpresa a Telecincoo.

Informatius Telecinco ha anunciat una reestructuració de totes les edicions que separa una de les seves mítiques parelles. Després de més de 12 anys junts, Isabel Jiménez i David Cantero deixaran de presentar junts l'edició del migdia. Una separació que ha provocat que tots dos presentadors hagin compartit missatges de comiat a xarxes socials.

"No dic res i ho dic tot... Més de dotze anys junts són molts anys, la vida és rara... No va poder ser millor!, però cal seguir, sempre... T'enyoraré moltíssim i possiblement molta gent ens trobarà a faltar aquesta singular i inigualable parella televisiva... ”, ha escrit David Cantero al seu Instagram, acompanyant aquestes paraules amb multitud de fotos al costat d'Isabel Jiménez.

Poc després, la periodista també s'ha acomiadat del seu company: "Estimat David... el meu amic, el meu company, el meu confident, el meu tot en aquests més de dotze anys... t'estimo taaant i et trobaré a faltar tant a faltar. Ens ho hem ballat tot, fins i tot la vida. Sempre seràs el meu marit televisiu ”.

[instagram]C1FWun3Cd6z[/instagram]

D'aquesta manera, a partir del mes de gener, l'edició d'Informatius Telecinco 21.00h de dilluns a divendres serà presentada per Carlos Franganillo. Mentrestant, dues dones estaran al capdavant d'Informatius Telecinco 15:00h : Ángeles Blanco amb Isabel Jiménez. A més, Ángeles Blanco es posarà al capdavant d'Informativos Telecinco 21:00h quan Carlos Franganillo estigui fora de plató.

Per la seva banda, David Cantero passa al cap de setmana amb José Ribagorda i Leticia Iglesias, que fins ara presentava el matinal. Al capdavant d'aquesta edició d'Informativos Telecinco es mantindran Laila Jiménez i Arancha Morales.

Fotografia dels presentadors d'Informatius Telecincoo: José Ribagorda, Leticia Iglesias, David Cantero, Carlos Franganillo, Ángeles Blanco i Isabel Jiménez
Equip d'Informatius Telecincoo | Mediaset

Totes les edicions d'Informatius Telecinco a la seva nova etapa es realitzaran en un gran plató actualment en construcció. Aquest incorporarà els avenços més nous quant a tecnologia, escenografia i il·luminació, utilització d'espais polivalents i suports narratius.

Recordem, a més, que Mediaset també està treballant en el retorn de 'Noticias Cuatro'. Després de quatre anys, els blocs informatius tornaran al canal secundari de la mà de Diego Losada i Alba Lago a les edicions diàries. Marta Reyero i Roberto Arce, per la seva banda, es mantindran el cap de setmana.