Lethal Crysis a 'Destino Antártida'

'Destino Antártida', la nova sèrie documental de RTVE, amb Lethal Crysis

L'equip de RTVE amb Lethal Crysis, a bord del Vaixell Oceànic Hespèrides mostraran com és la vida al territori més salvatge i inexplorat del món.

RTVE Play està gravant a l'Antàrtida la seva propera sèrie documental de viatge i aventura: 'Destino Antártida'. El youtuber de viatges i aventures, Lethal Crysis, es posa al comandament per mostrar la importància del territori. Tot explicat a través de la mirada i experiències dels pocs espanyols que hi viuen en condicions extremes.

Lethal Crysis, és un youtuber amb gairebé cinc milions de subscriptors al seu canal, centrat en viatges i aventura. Ara, debuta a la televisió per seguir explorant racons inhòspits i enfrontar-se a tota mena de situacions.

Durant una setmana, l'equip de RTVE Play, sota la direcció d' Ángela Gallardo, estarà a bord del Vaixell Oceanogràfic Hespèrides. Aquest vaixell és capaç de travessar aigües plenes d'icebergs i onades de 10 metres i alhora ser un autèntic laboratori flotant.

El youtuber es ficarà a tots els racons del vaixell (camarotes, sala de màquines, lloc de comandament, laboratoris, cuina i fins i tot un gimnàs). Entrevistarà els passatgers i tripulants per conèixer les seves històries personals, els projectes més importants i els seus objectius. Així com el significat de l'Antàrtida i com és la convivència a bord d'aquest creuer tan especial.

Uns 28 projectes científics participen a la campanya antàrtica espanyola. Lethal Crysis els acompanyarà pels llocs més únics i inaccessibles per entendre l'enorme importància de l'Antàrtida com a sentinella del canvi climàtic. La sèrie documental permetrà conèixer com és la vida a l'Antàrtida, que és un dels territoris més inexplorats i salvatges del món.

La sèrie documental s'estrenarà aquest any a la plataforma gratuïta. Tot i això, al compte d'instagram de RTVE Play es poden gaudir d'anècdotes de l'aventura.

Fotografia de Silvia Intxaurrondo a Geòpolis de RTVE Play
Silvia Intxaurrondo a 'Geòpolis' | RTVE

D'aquesta manera, 'Destino Antántida' s'uneix a les noves aposta d'entreteniment i divulgació de RTVE Play, que recentment ha estrenat un talent xou de maquillatge presentat per Pilar Rubio. A més, la plataforma també compta cada setmana amb el programa d'entrevistes 'Late Xou con Marc Giró', que s'estrena dilluns. RTVE Play també estrenarà properament 'Geópolis' amb Silvia Intxaurrondo, que analitzarà la geopolítica que s'amaga en les qüestions més quotidianes.