Nacho Abad i David Aleman al plató de 'Codi 10', tots dos amb rostre seriós

'Código 10' aborda les novetats del cas Marta del Castillo

'Código 10' prestarà atenció al fet que molts espanyols permeten que se'ls escanegi l'iris de l'ull a canvi de diners en centres comercials.

Cuatro emet aquest dimarts 16 de gener una nova entrega en directe de 'Código 10', presentat per David Aleman i Nacho Abad. Només una setmana després de l'accident sense víctimes, en què un avió d'Alaska Airlines va haver d'aterrar d'emergència dissabte passat. L'avió va patir el despreniment de part del fusellatge a 10.000 metres d'alçada, i un altre avió va haver de tornar a pista en advertir que hi havia una esquerda en una finestra.

El programa analitzarà aquests i altres casos similars amb lajuda dun pilot. Aprofundint, en la seguretat de volar i en els requisits mecànics i humans a què estan subjectes els vols civils.

A més, es recordaran alguns accidents aeris com el de Spanair i el German Wings. Així com, el de Malasian Airlines, que va desaparèixer sense deixar rastre amb 239 persones a bord.

Nacho Abad i David Aleman al plató de 'Codi 10', tots dos amb rostre seriós
'Código 10' presentat per David Aleman i Nacho Abad | Mediaset

'Código 10' també prestarà atenció al fet que molts espanyols permeten que se'ls escanegi l'iris de l'ull a canvi de diners en centres comercials. Activitat que forma part d'una campanya mundial per emmagatzemar dades biomètriques de la població amb fins suposadament altruistes. Experts en la matèria debatran sobre els perills de suplantació d'identitat i altres riscos a què s'exposen els qui hi participen.

A més, el programa abordarà les novetats del cas Marta del Castillo després de l'informe pericial del mòbil de Miguel Carcaño.

El true crime de la setmana recordarà els tres crims de Gustavo Romero, l''Assassí de Valdepeñas'.

Especial de Codi 10 amb Nacho Abad i David Aleman a Telecinco
'Código 10' a Cuatro | Mediaset

Recordem que 'Código 10' ha millorat considerablement les audiències des de la seva estrena. Va arribar a l'abril com un programa gens competitiu ia l'estiu va aconseguir millorar-ne els resultats, que s'han mantingut durant temporada. El mes d'octubre passat, 'Código 10' va estar per sobre del seu competidor a la franja en mediar un bon 6,5% de quota de pantalla i 416.000 espectadors.

Cal destacar que 'Código 10', de la mà de David Aleman i Nacho Abad, aborda cada setmana a Cuatro diversos casos actuals i històrics. Desgrana totes les claus amb exclusives, noves evidències, testimonis inèdits de persones que no han trencat el seu silenci fins ara. Així com la rigorosa anàlisi d'un nodrit elenc d'experts i col·laboradors com José Miguel Gaona, Carlos Segarra, Bárbara Royo i Ana Villarrubia .