Nacho Abad i David Aleman al plató de 'Codi 10', tots dos amb rostre seriós

'Código 10' aborda la desarticulació d'una xarxa de venda de cadàvers a València

'Código 10' analitzarà el cas de Gypsy Rose Blanchard, la jove nord-americana víctima de la síndrome de Munchausen i condemnada per l'assassinat de la seva mare, que s'ha convertit en una estrella.

Cuatro emet aquest dimarts 30 de gener una nova entrega en directe de 'Código 10', presentat per David Aleman i Nacho Abad . El programa centra la seva atenció en el desmantellament a València d‟una xarxa de venda de cadàvers de persones sense família a universitats. Una funerària cobrava 1.200 euros per cos i facturava per incineracions que no es duien a terme.

L'espai aprofundirà en el negoci dels serveis funeraris i com s'efectuen les donacions de cossos a la ciència. També, recordarà l'estafa funerària més gran al nostre país, aportant diversos testimonis.

Nacho Abad i David Aleman al plató de 'Codi 10', tots dos amb rostre seriós
'Código 10' presentat per David Aleman i Nacho Abad | Mediaset

A més, 'Código 10' analitzarà el cas de Gypsy Rose Blanchard, la jove nord-americana víctima de la síndrome de Munchausen. La nord-americana va anar a la presó per l'assassinat de la seva mare, ha sortit de presó després de fer 8 anys de condemna i s'ha convertit en una estrella mediàtica. El programa de Cuatro abordarà diversos casos vinculats a aquesta síndrome ocorreguts a Espanya.

El true crime de la setmana oferirà la resolució de la història de Joaquín Ferrándiz , assassí en sèrie que va acabar amb la vida de cinc dones a Castelló entre el 1995 i el 1996. Després de complir una pena de 25 anys de presó, ha recobrat la seva llibertat.

Especial de Codi 10 amb Nacho Abad i David Aleman a Telecinco
'Código 10' a Cuatro | Mediaset

Recordem que 'Código 10' ha millorat considerablement les audiències des de la seva estrena. Va arribar a l'abril com un programa gens competitiu ia l'estiu va aconseguir millorar-ne els resultats, que s'han mantingut durant temporada. El mes d'octubre passat, 'Código 10' va estar per sobre del seu competidor a la franja en mediar un bon 6,5% de quota de pantalla i 416.000 espectadors.

Cal destacar que 'Código 10', de la mà de David Aleman i Nacho Abad, aborda cada setmana a Cuatro diversos casos actuals i històrics. Desgrana totes les claus amb exclusives, noves evidències, testimonis inèdits de persones que no han trencat el seu silenci fins ara. Així com la rigorosa anàlisi d'un nodrit elenc d'experts i col·laboradors com José Miguel Gaona, Carlos Segarra, Bárbara Royo i Ana Villarrubia .