Fotografia de Miki Núñez a la premiere de Jo mai mai de TV3

Miki Núñez: 'Estic nerviós per 'Jo mai mai', crec que suposarà un abans i un després'

Entrevista a Miki Núñez s'estrena com a actor de la mà de 'Jo mai mai', la nova sèrie de TV3.

TV3 presenta 'Jo mai mai', la seva nova sèrie musical juvenil protagonitzada per Claudia Riera i Miki Núñez. La ficció, ambientada en unes colònies d'estiu, s'estrena aquest dilluns 22 de gener a les 22:05 ha TV3 i 3Cat. 'Jo mai mai' tracta temes com l'amistat i el creixement personal, el bullying, les addiccions, la identitat de gènere i la sexualitat, les xarxes socials o la salut mental.

Parlem amb Miki Núñez d'aquesta nova faceta a la seva trajectòria professional, després de conèixer-lo com a cantant i presentador. Ens explica com ha viscut el seu debut actoral a 'Jo mai mai'.

Quin paper fas a 'Jo mai mai'?

Faig el paper de David, un noi que treballa a casa de colònies on acaba treballant la Mai.

Miki Núñez i Claudia Riera
Miki Núñez i Claudia Riera a la premier de 'Jo mai mai' | 3Cat

És el teu primer paper com a actor?

És el meu primer paper en ficció, però jo vaig estudiar teatre durant 10-11 anys. També he fet teatre professional aquí a Barcelona, i és una cosa que m'agradava molt. Tot i això, se'm va posar la música per davant, i com era faràndula i escenari vaig dir 'doncs endavant'.

M'havien trucat per algun paper de ficció, però sense càsting, pel fet de ser cara coneguda. I, vivim en un món on hi ha molt intrusisme laboral i no m'agradaria ser-ne un més. Aquí, la sort és que em van fer uns quants càstings per a un paper més petit, però, els vaig agradar i, em van donar un paper una mica més rellevant.

Posat de Miki Núñez com a protagonista de Jo mai mai, nova sèrie de TV3
Miki Núñez, protagonista de 'Jo mai mai' | 3Cat

És el tipus d'història que t'agrada veure?

Jo soc usuari de totes dues coses. He estat monitor d'esplai i usuari i tinc records molt bons d'aquella època, m'ho passava molt bé. El guai de la sèrie, hagis anat o no de colònies, podran empatitzar amb els personatges perquè el rerefons de la sèrie va molt més enllà. És un aprenentatge o una manera d'ensenyar com és el món actual i què sentim els joves actualment.

Com ha estat el procés de creació de personatge? Ha estat un repte?

Ha estat un repte enorme. De fet, els primers dies que estàvem assajant, la Mar, l'Uri i la Clàudia em van ajudar molt a entendre com crear aquest personatge. David és moltes vegades el Miquel de fa uns anys, i vaig intentar agafar el que sentia aquelles vegades i transmetre-ho a la ficció.

Claudia Riera i Miki Núñez
Claudia Riera i Miki Núñez protagonitzen 'Jo mai mai' | 3Cat

Creus que és important crear referents a la joventut catalana juntament amb cançons?

És clar, quan la gent jove aconsegueix trobar persones en què es veu reflectit. Que, al seu torn, són a l'ordre del dia ja no només aquí, sinó a tot el món. I, a més, incorporar música, pot ajudar a empatitzar i entendre millor el personatge i el moment.

Dilluns s'estrena 'Jo mai mai', però simultàniament, a Prime Video canten "Ecriurem" a 'OT 2023'.

Hauré d'agafar una tauleta i molts klineexs. És rodó. Recordo que el dia que vaig anar a veure els nois a l'acadèmia, la Noemí em va comentar que volien cantar alguna cançó meva. Però, no em van avisar que ho farien, i quan em va rebentar el mòbil, em vaig emocionar molt. A més, és una cançó que vaig escriure pels meus companys d''Operación Triunfo'. Em fa molta il·lusió.

Miki Núñez
Miki Núñez a la primer de 'Jo mai mai' | 3Cat

Arribarà un moment en què els dilluns emetin 'Jo mai mai' i els divendres 'Eufòria'.

Sí, molt content de tots els projectes que vinguin. Però, ara mateix nerviós per 'Jo mai mai', crec que suposarà un abans i un després. No només per mi, sinó per totes les coses que hem viscut aquest estiu.

Vols continuar la teva carrera com a actor? Has tingut més propostes?

No, de moment no hi ha arribat res. Però, si hi ha alguna cosa que m'interessi faré càsting, i si em volen que em truquin, ja està. El més important per a mi és la música.