Primer pla d'Alberto Chicote a la roda de premsa de Batalla de Restaurants a laSexta

Chicote ('Batalla de Restaurantes): 'En els primers minuts es quedaran bocabadats

Entrevistem Alberto Chicote davant l'estrena de 'Batalla de restaurantes', el seu nou programa a laSexta.

laSexta estrena aquest dijous 1 de febrer 'Batalla de Restaurantes' , presentat per Alberto Chicote . És un programa d´entreteniment on un grup de propietaris competeixen per tenir el millor restaurant de la seva localitat. Es tracta d'un programa que ja ha estat adaptat a Espanya a diverses cadenes autonòmiques, sent la més coneguda 'Joc de Cartes' de TV3, guanyadora d'un Ondas el 2022.

Amb 'Batalla de Restaurantes', a més, Alberto Chicote amplia la seva presència a la cadena després de comptar el passat curs amb 'Pesadilla en la cocina' i '¿Te lo vas a comer?'. A més, també està al capdavant dels reportatges especials de 'Hablando en plata', al costat de Sonsoles Ónega. Parlem amb Alberto Chicote per conèixer els detalls de 'Batalla de Restaurantes'.

Què t'ha atret d'aquesta proposta? Què és el que et motiva a posar-te al comandament de 'Batalla de Restaurantes'?

Cada vegada que Atresmedia mostra confiança en un per afrontar un projecte des de fa 12 anys per aquí sempre han encertat, per mi això és fonamental. A Atresmedia em cuiden, i saben en quin tipus de coses puc encaixar. Quan l'equip em diu, 'Alberto creiem que això pot ser un vestit a mida per a tu', jo em fio de cap.

Alberto Chicote presenta 'Batalla de Restaurants'
Alberto Chicote presenta 'Batalla de Restaurantes' | Atresmedia

Conec el format i em sembla que tant l'equip com jo podem aportar coses noves. És un format que triomfa en molts països, però nosaltres li donem un aire particular i això em provoca molta alegria. Pots agafar-ne un format i fotocopiar-lo, però no és igual d'atractiu. T'asseguro que per més que hagis vist qualsevol altra edició, cap no s'assembla a la nostra.

Veurem un Alberto Chicote diferent? Què creus que aportes al format?

No, una de les meves tares o les meves xacres és que no sé fer de cap altra persona que no sigui jo. Si tingués aquesta virtut, em dedicaria a actuar i fer pel·lícules. Admiro molt la gent que és capaç de posar-se a la pell dels uns o dels altres personatges i clavar-los. Del personatge que sé fer millor del món és d'Alberto Chicote, ningú ho fa com jo.

Captura de la promo de Batalla de Restaurants amb Alberto Chicote a laSexta
'Batalla de restaurantes' la nova proposta de LaSexta | Atresmedia

Precisament per això Atresmedia ha confiat i ha tornat a apostar per mi. Al programa hi aporto la meva marca personal i un aire diferent. A més, aconseguim que aquest canvi de nom es confirmi, això de 'Batalla de Restaurantes' no és perquè sí.

Coneixes les versions autonòmiques del programa? N'has vist alguna?

Sí. Quan vaig començar em van explicar de què anava el programa perquè no n'havia vist cap, ja que la veritat és que consumeixo molt poca tele. Em van explicar que s'havia fet al País Basc, Madrid i Catalunya i que havia tingut molt d'èxit. No m'agrada veure gaire perquè em podria condicionar, però vaig veure algun capítol de les autonòmiques i internacionals, per veure la dinàmica i el ritme del programa.

Com ens sorprendrà aquesta nova versió?

El canvi fonamental és tant en el nom com en el desenvolupament de les coses. Des del principi, els nostres concursants deixen de ser concursants per esdevenir contrincants. Això fa que aquesta batalla, que va implícita en el nom, es plasmi cada cop més. Et puc assegurar que als 7 primers minuts del programa l'espectador es quedarà bocabadat.

Alberto Chicote presenta 'Batalla de Restaurants'
'Batalla de Restaurantes' molt aviat a LaSexta amb Alberto Chicote | Atresmedia

T'animaries a participar al programa amb algun dels teus restaurants? Si és així, amb quin ho faries?

Per què no. Ara mateix estic centrat en Omeraki, però si hi hagués una categoria que quadrés i proximitat física, per què no. Seria molt divertit, encara que temo que no podrà ser perquè sóc el presentador…

Per últim, quin capítol t'ha sorprès més?

Tots tenen el seu diferent desenvolupament i idiosincràsia. No et puc dir l'ordre d'emissió, però recorda't de Saragossa.