Captura d'Albert Om amb Judit Martin a la gala dels 40 anys de TV3

TV3 arrasa en audiències amb la gala pel seu 40è aniversari: descobreix les dades

TV3 arrasa en audiències amb la gala pel seu 40è aniversari i deixa la resta de competència sense opcions.

TV3 triomfa en audiències amb el seu especial 40 anys i una nit per celebrar el seu aniversari. Aquest divendres 19 de gener, la cadena autonòmica va emetre una gran gala que va comptar amb Albert Om com a presentador i totes les cares de la casa com a convidats. Un especial que es va emetre en ple prime time i que va captivar el públic.

Ha estat una vetllada de retrobaments especials on s'han reviscut els millors moments de la història de TV3. La música també ha tingut protagonisme amb versions com la del gran èxit “Anys i anys”, del SX3, i “Passeu, passeu”, de 3Cat.

El xou 40 anys i una nit ha comptat amb la participació de les cares més conegudes per l'audiència de TV3. Mari Pau Huguet, Joan Pera, Marc Ribas, Laura Escanes, Carlos Cuevas, Judit Martin, Alba Florejachs o Titó han participat a una gala que viurà retrobaments especials. Com el de Joel Joan i Jordi Sánchez, el duet inoblidable de la mítica sèrie 'Plats Bruts', la nit de l'any 99 en què Andreu Buenafuente, Jordi Évole i els Estopa van coincidir a 'La cosa nostra', i la parella de 'Malats de tele', formada per Rosa Andreu i Toni Soler.

Captura de Titó cantant a la gala dels 40 anys de TV3
Gala '40 anys i una nit' | 3Cat

A més, gràcies a la intel·ligència artificial, per mitjà de la tecnologia del Deepfake, es va aconseguir recrear una situació televisiva amb un dels actors i humoristes més estimats del país com a protagonista, que s'han pogut veure durant la gala d'aniversari.

Les audiències de la gala

D'aquesta manera, la gala 40 anys i una nit ha arrasat en audiències en marcar un gran 20,1% de share, 513.000 espectadors de mitjana i gairebé 1 milió de contactes. L'especial, que va ser líder de la seva franja, va obtenir el màxim de quota a les 00:47h amb un 34,7% de share. A més, va sobresortir entre els més grans de 65 anys amb un 38,3%.

Captura d'Albert Om amb Andreu Buenafuente i Jordi Évole a la gala dels 40 anys de TV3
Gala '40 anys i una nit' | 3Cat

Va deixar la resta de la competència en mínims, ja que 'El Desafío' d'Antena 3 va marcar a Catalunya un breu 8,1% de share i 151.000 espectadors. Per part seva, 'De Viernes' es va quedar en un pobre 6,3% i només 94.000 seguidors, segons dades d'EMDLT .

Per tant, gràcies a la seva forta graella diària ia l'èxit de la gala, TV3 va liderar divendres amb un gran 19,4%. Antena 3 va ser segona amb distància en marcar un 10%, mentre que Telecinco va quedar tercera amb un 8,1%. La 1 amb un 7,3% està molt a prop de laSexta que es queda en un 7%, mentre que Cuatro està molt lluny en obtenir un 3,5%, empatada amb Energy.