Plànol mitjà de María Verdoy, amb rostre somrient, al plató de 'Socialité'

'Socialité' cau a mínim en audiències a Telecinco amb l'arribada de María Verdoy

Males notícies per a María Verdoy, que porta a mínim en audiències a 'Socialité' en el seu debut a Telecinco.

El canvi de presentadora fa caure a mínim de temporada en audiències a 'Socialité'. María Verdoy va debutar aquest dissabte 6 de gener al capdavant del programa de Telecinco, però els espectadors no l'han acompanyat el primer dia. 'Socialité' ha passat a mans de Fénix Media, després del tancament de La Fàbrica de la Tele.

En el seu debut, María Verdoy ha enviat un missatge a les antigues presentadores: "Un plató que han cuidat i de quina manera Maria Patiño i Nuria Marín. Us vull enviar un petó companyes perquè de debò, gràcies per haver deixat un llegat únic, tan bonic i tan autèntic. Gràcies, de cor. I també gràcies a un equip que és i serà l'ànima de 'Socialité'".

Recordem que Maria Verdoy formava part de l'equip de redactors de 'Fiesta', arribant a copresentar amb Frank Blanco aquest estiu. Prèviament, també ha estat al capdavant de les dues temporades de 'Rediséñame' a Divinity i Cuatro, així com de 'Ya es mediodía Fresh'.

Plànol mitjà de María Verdoy, amb rostre neutre, al plató de 'Socialité'
María Verdoy a 'Socialité' | Mediaset

D'aquesta manera, 'Socialité' va fer una mitjana d'un 9,4% de share i 629.00 espectadors el primer dia de María Verdoy. El programa aconsegueix la pitjor dada en dissabte de la temporada i cinquena pitjor emissió de tota la temporada. Va ser la tercera opció de la seva franja, com és habitual per sota de 'La Ruleta de la Suerte' (15,1% i 1.067.000), però també de la reposició de l'especial de José Mota la nit de Cap d'Any (14,9% i 873.000).

Pel que fa a la resta del dia de Telecinco, 'Fiesta' tampoc ha funcionat en marcar un pobre 9,8% de quota. A prime time també ha punxat l'especial 'Got Talent: la batalla de los jueces', que ha marcat un pobre 8,7% de quota i 920.000 seguidors.

Captura d'Emma García a Festa aquest 25 de desembre
Emma García a 'Fiesta' | Mediaset

Amb aquests resultats, Telecinco ha estat tercera el dia amb un baix 8,7%. La 1 ha aconseguit liderar en audiències amb un correcte 13,1% de share, mentre que Antena 3 ha estat segona amb un bon 11%. Per la seva banda, Cuatro amb un 6,5% supera laSexta, que es queda en un 5,1%.