Fotografia de Terelu Campos i Carmen Borrego a l'homenatge a María Teresa Campos a La 1

Males notícies per a les Campos: punxa en audiències l'homenatge a Maria Teresa

Terelu Campos i Carmen Borrego reben la pitjor de les notícies després que l'especial sobre la seva mare no funcionés en audiències.

Males notícies per a Terelu Campos i Carmen Borrego després de fer-se públiques les audiències de divendres. Tot i rebre l'aplaudiment de l'audiència per ser un gran homenatge a la periodista, les dades no han acompanyat La 1 en prime time. L'especial de María Teresa Campos, de fet, va ser la quarta opció de la nit, per sota de Telecinco, Antena 3 i fins i tot Cuatro.

Presentada per Terelu Campos i dirigida per Carmen Borrego, va ser un emocionant reconeixement que comptarà amb la participació d'artistes, companys de professió i amics. Raphael, Pablo López, Vanesa Martín, Miguel Poveda, Tamara i Lorena Gómez van interpretar temes dedicats a María Teresa Campos. A més de la seva família, també hi van participar Javier Ambrossi i Javier Calvo, els Javis, Rocío Carrasco, Lara Dibildos, Alejandra Prat, Belén Rodríguez o Mercedes Milá.

Fotografia de Terelu Campos i Carmen Borrego a l'homenatge a María Teresa Campos a La 1
Homenatge a María Teresa Campos | RTVE

D'aquesta manera, l'homenatge a María Teresa Campos ha intervingut un breu 7,2% de quota de pantalla, 728.000 espectadors i gairebé 4M de contactes. Va estar més d'1,5 punts per sota de la mitjana de la cadena, que va ser tercera al dia, caient per sota de Telecinco. L'especial, però, va millorar les dades de les pel·lícules dels divendres les últimes setmanes, que han rondat el 5% de quota.

Per tant, el lideratge de la nit va ser per a 'De Viernes', que va pujar després del mínim a un 11,9% de share i 1.045.000 espectadors amb l'entrevista a Julián Contreras. La segona opció va ser per a 'El Peliculón: Moonfall' d'Antena 3 amb un correcte 10,8% i 1.093.000. Finalment, "Gladiator" a Cuatro va obtenir el tercer lloc amb un 7,9% i 766.000 seguidors.

Fotografia dels participants a l'homenatge de María Teresa Campos a La 1
Homenatge a María Teresa Campos | RTVE

A la tarda, la retransmissió de la cavalcada de Reis Mags no va destacar a La 1 en mediar un 9,2% de share i 838.000 espectadors. A més, 'Y ahora Sonsoles' (9,8%) i 'TardeAR' (10,1%) van viure un duel ajustat, amb la victòria per al programa d'Antean 3 en coincidència.

A nivell diari, Antena 3 ha liderat divendres amb un fantàstic 12,3%. Telecinco ha estat segona amb un 10,1%, mentre que La 1 ha quedat tercera amb un 8,8%. Per la seva banda, laSexta amb un 6,7% ha estat per sobre de Cuatro, que ha tancat la llista amb un 6,7%.