Captura de Lara Álvarez a l'estrena d'A tu bola a Telecincoo

Les audiències donen la pitjor notícia a Lara Álvarez en el seu projecte en solitari

Lara Álvarez no té sort en el nou projecte en solitari: punxa en audiències en la seva estrena.

Males notícies per a Lara Álvarez després de fer-se públiques les audiències d'ahir de Telecinco. Aquest 23 de desembre, la cadena ha estrenat 'A tu bola', la seva aposta per aquest Nadal, que agafa el relleu del líder 'Got Talent' dissabte a la nit. Un concurs on tres celebrities rivalitzen en una competició de bales per a demostrar la seva estratègia, habilitat i punteria jugant en recorreguts.

Quan Telecinco va anunciar l'arribada d'aquest format, que ha estat tot un èxit als Països Baixos, feia pensar que punxaria en audiències. I res més lluny de la realitat, ja que 'A tu bola' ha arribat amb un fluix 8,2% de share i 886.000 espectadors al prime time de Telecinco a Espanya. Unes dades que converteixen el concurs de Lara Álvarez en la quarta opció de la seva franja, per sota d'Antena 3, La 1 i Cuatro.

Captura de Lara Álvarez i Nacho Guerreros a A la teva bola de Telecinco
Lara Álvarez a 'A tu bola' | Mediaset

I és que el lideratge de la nit ha estat per a "Padre no hay más que uno" amb un 13,2% de quota i 1.389.000 fidels des d'Antena 3. A La 1, la pel·lícula "Ejecutiva en Apuros" aconseguia un 10,1% i 1.134.000, mentre que "Sin Remordimientos" també ha funcionat a Cuatro amb un 8,6% i 921.000. Finalment, 'laSexta Xplica' s'ha mantingut en un correcte 5,3%, l'única oferta per sobre de 'A tu bola'.

Tot i que 'Fiesta' (11,1%) i 'Socialité' (10,5%) han funcionat en day time, les dades d''A tu bola' han provocat que Telecinco sigui tercera al dia amb un 9,3%. Antena 3 ha liderat amb un 12%, mentre que La 1 ha estat segona amb un 9,9%. Per darrere de Telecinco hi ha Cuatro amb un 6,1%, que supera laSexta que aconsegueix un correcte 5,3%.

D'aquesta manera, Lara Álvarez segueix sense tenir sort en els seus projectes al prime time de Telecinco. Després d'abandonar 'Supervivientes', la presentadora es va posar a l'estiu al capdavant de 'Me Resbala', que no va funcionar a Telecinco en acomiadar-se amb un 4,5% de share. Tampoc ha tingut sort amb 'GH VIP: Última Hora', que ha estat moltes vegades quarta i fins i tot cinquena opció de la seva franja rondant el 7% de quota.

Captura de Lara Álvarez al seu comiat de GH VIP: Última Hora a Telecincoo
Lara Álvarez a 'GH VIP' | Mediaset

El seu proper projecte serà 'La Mejor Generación', un format amb humor, competició i la millor música amb nou cantants famosos representant tres generacions diferents. Encara sense data d'estrena, Telecinco ja ha arrencat la promoció del format produït per Gestmusic ('OT 2023').