Captura d'Ana Rosa Quintana a TardeAR aquest dimecres 15 de novembre

Les audiències d'ahir deixen un clar avís a Ana Rosa sobre la seva presència a Telecinco

Les audiències d'ahir donen un missatge clar a Ana Rosa sobre la seva presència com a presentadora de 'TardeAR'.

Bones notícies per a 'TardeAR', però dolentes per a Ana Rosa després de fer-se públiques les audiències d'ahir. Tot i que els primers mesos del programa vespertí de Telecinco van ser durs, a poc a poc està aconseguint enganxar més espectadors. I és que 'TardeAR' ha viscut una de les seves millors setmanes, superant en diverses ocasions 'Y ahora Sonsoles'.

De fet, aquest divendres 22 de desembre ha culminat la bona setmana sent líder absolut de la tarda. ' TardeAR ' ha aconseguit rècord històric a share amb un 12,3% i la seva segona millor dada en espectadors amb 1.033.000, arribant a 3,2 milions de contactes. El format, que també ha liderat el target comercial amb un 12%, s'ha imposat en 2 punts a 'Y ahora Sonsoles' en franja de coincidència en marcar un 13,1%.

Captura d'Ana Rosa Quintana a TardeAR aquest dijous 23 de novembre
Ana Rosa | Mediaset

Tot i aquests bons resultats, la veritat és que tot això ha passat durant l'absència d'Ana Rosa. Aquestes audiències han arribat mentre presentava Frank Blanco, que està al capdavant del programa cada divendres després de la sortida de Beatriz Archidona. Per tant, l'audiència ha acompanyat el català i no l'Ana Rosa amb aquestes dades.

Captura de Frank Blanco com a col·laborador de TardeAR a Telecinco
Frank Blanc | Mediaset

Cal destacar, no obstant, que els bons resultats del dia per a Telecinco han anat més enllà de 'TardeAR'. 'De Viernes' ha tornat a funcionar, sent el programa més vist de la nit amb 1.138.000 espectadors, un 13,3% de share i 4,3M de contactes. S'ha quedat a prop de 'La Voz: All Stars' (13,6% i 1.027.000), que ha liderat des d'Antena 3.

A nivell diari també ha destacat 'Reacción en Cadena' en estar al doble dígit amb un 10,8% i 1.059.000 espectadors. No hi ha hagut la mateixa sort a la franja matinal, on 'La Mirada Crítica' (6,6%) i 'Vamos a ver' (5,6% i 7,8%) s'han enfonsat. Unes audiències provocades pels bons resultats de la Loteria de Nadal, que ha arrasat a La 1 amb un 41,3% i 1.730.000 espectadors.

Finalment, La 1 ha liderat en audiències la jornada del divendres 22 de desembre amb un 15,1% de share. Antena 3 és segona amb un 13,1%, mentre que Telecincoo es queda en tercera posició amb un 9,8%. laSexta amb un fantàstic 7% està per sobre de Cuatro , que tanca la llista amb un horrible 3,7%.