Captura de Lara Álvarez plorant a Telecinco

Les audiències d'ahir sentencien el futur de Lara Álvarez a Telecinco

Les audiències d'ahir donen la pitjor de les notícies a Lara Álvarez i sentencien el futur del seu programa a Telecinco.

Molt males notícies per a Lara Álvarez després que el seu programa caigués en audiències ahir. La presentadora s'ha posat al capdavant de 'La Mejor Generación' al prime time de Telecinco. Un format musical que va arribar amb un breu 8,7% de share i 742.000 espectadors, però que ha baixat encara més en la seva segona entrega.

Recordem que, a cada programa de 'La Mejor Generación', hi ha tres rondes d'actuacions en què els artistes de cada equip canten temes d'una dècada concreta. Concloses les actuacions de cada ronda, les graderies voten per la seva actuació favorita i els capitans voten individualment, encara que mai pel seu propi candidat. Els cantants van acumulant punts per al seu equip i el més votat rep un Disc d'Or, que es converteix en diners per a una ONG a la Gran Final del programa.

Fotografia de Lara Álvarez amb Marta Sánchez a La Millor Generació a Telecinco
Lara Álvarez amb Marta Sánchez a 'La Mejor Generación' | Mediaset

D'aquesta manera, 'La Mejor Generación' ha caigut a la quarta opció de la nit amb un pobre 6,5% de quota i tan sols 515.000 espectadors a Telecinco. Està per sota de 'Hermanos', que lidera la nit des d'Antena 3 amb un fantàstic 13,9% i 1.256.000. També supera a 'La Mejor Generación' l'estrena de temporada de 'Planeta Calleja' (9,2% i 857.000) amb Jenni Hermoso i 'Bake Off: Famosos al horno' (9,9% i 848.000) a La 1.

En una entrevista exclusiva a TVienes, Lara Álvarez parlava sobre com viu les audiències: "He entès que per gaudir de la meva feina he de fer el que està a les mans. No alteraré una audiència perquè ho faci millor o pitjor, però jo sí que alteraré la meva sensació si tinc una major o menor implicació. Intento entregar el 300% de mi en totes les coses que faig”.

Fotografia de Lara Álvarez com a presentadora de La Millor Generació a Telecinco
Lara Álvarez a 'La Mejor Generación' | Mediaset

A més, a l'access prime time de Telecinco tampoc ha funcionat '¡Allá Tú!', que marca un pobre 6,4% de share i 873.000. Guanya amb molta distància 'El Hormiguero' (15,1% i 2.068.000) i 'First Dates' (10,5% i 1.436.000) amb màxim de temporada. També estan per sobre del concurs de Jesús Vázquez 'El Intermedio' (7,9% i 1.089.000) de laSexta i '4 Estrellas' (7,4% i 1.009.000) de La 1.

Amb aquests resultats, Telecinco ha estat segona el dia amb un 9,9%, tot i que La 1 ha estat molt a prop en marcar un 9,8%. Tot i això, el lideratge en audiències de dilluns ha estat per a Antena 3 amb un 14% de share. A més, laSexta amb un 7,4% està per sobre de Cuatro, que tanca la llista amb un 6%.